Login/Registracija

Zorja i dalje pamti Jelenine reči u Zvezdama Granda: „NE ZNAM ŠTA JOJ JE BILO“

Popularnost koju je Zorja Pajić stekla tokom takmičenja „Zvezde Granda“ pevačica koristi pametno. Slušane pesme, spotovi i bronzana medalja na „Izboru pesme za Evroviziju“ samo su deo onoga što je postigla za veoma ratko vreme, a mnogi tvrde da je stidljiva Zorja koju su upoznali na Grandovoj sceni sada potpuno drugačija.

– Volim svašta da probam i da se sebi dokazujem i pokazujem u svim stilovima. Znala sam na početku takmičenja da je to u meni, ali nisam uspela da iskristališem, ali sada pokazujem neku svoju stranu koju sam želela odavno da prikažem, međutim nisam imala hrabrosti- priznaje pevačica.


Tokom takmičenja susretala se sa brojnim komentarima na račun svog pevanja i izgleda, a čini se da Zorja, poput mnogih kolega, pamti reči Jelene Karleuše za koju iz ove perspektive može da kaže da nije bila u pravu.

– Ne moram ništa da joj kažem, ona je to znala od samog početka, ne znam šta joj je bilo- rekla je Zorja, a da ne mari za loše komentare potvrdila je i za Grand Online tokom snimanja novog spota u kome se pokazala u potpuno drugačijem izdanju u odnosu na ono koje smo od Zorje navikli.


– Volim da đuskam strašno ali nisam imala samopouzdanje u takmičenju da uzmem neku pesmu za đuskanje, ali sad me nekako boli uvo, u tom smislu da li ću nekome da budem smešna- poručila je bivša učesnica „Zvezda Granda“.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/ Instagram/ L. Cvetković,
Autor: J. Jović