Login/Registracija

Zorana se ZBOG NJE posvađala sa Milijem, sada su NAJBOLJE drugarice!

Mlada i veoma talentovana Zorana Mićanović, koja je u prošloj sezoni takmičenja “Zvezde Granda“ dogurala do polufinala, ozbiljno se posvetila svojoj pevačkoj karijeri i čini se niže uspeh za uspehom.


Nakon enormnog uspeha prvenca “Sikter“ nova pesma “Poljubi me kad sam pijana“ koju takođe potpisuje Aleksandar Milić Mili u saradnji sa još autora, već je pronašla put do srca publike. Ali, Zorana se tu ne zaustavlja.

– Mili i ja smo se dogovorili da napravimo lepu i veliku saradnju i više ništa ne radim bez njega. Skoro osam meseci je prošlo od prve pesme do ove, ali ćemo treću da izbacimo ubrzo, nećemo toliko da čekamo– najavila je Zorana.


Novu pesmu prati i vrhunski odrađen spot a u kome se u nekoliko navrata pojavljuje čuvena Sfinks mačka koju Zorana mazi, a čija je glavna karakteristika to što nema krzno.

Iako je ljubiteljima mačaka i ova vrsta prelepa, većina se čak ne bi ni usudila da pipne tu mačku, što je prvobitno bio slučaj i sa Zoranom.


Prvo sam se posvađala sa Milijem jer nisam htela tu mačku i rekla sam da ne dolazi u obzir. A kada su je doneli na snimanje bila je tako slatka i mila, da sam odlučila da je kupim. Tako da sad imam kućnog ljubimca– pohvalila se Zorana u emisiji “Zvezde Granda Specijal“.

Ukoliko još niste poslušali njenu novu pesmu, kliknite na video ispod:


Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac