Login/Registracija

Zorana Mićanović VIŠE NE IZGLEDA ISTO: Zbog promene na licu podelila javnost, jedni tvde da je BOGINJA, DRUGI DA NE LIČI NA SEBE (FOTO)

Svesna u potpunosti estradnog posla kojim je odabrala da se bavi, Zorana Mićanović redovno održava komunikaciju sa svojom publikom i preko društvenih mreža na kojima svakodnevno objavljuje svoje fotografije i snimke.

Pored glasa i osećaja za dobru atmosferu, mlada pevačica može se pohvaliti i svojim prirodnim atributima koje i tek kako ume da istakne u prvi plan za šta neprestano dobija lavinu komplimenata.

Iako joj je majka priroda bila nakolenja kada je lepota u pitanju, Zorana je odlučila da napravi priveremenu promenu zbog koje izgleda potpuno drugačije.

Naime, Mićanovićeva je objavila fotografiju na kojoj neobavezno pozira, a svima je privukao pažnju njen novi zavodnički pogled, tačnije plava sočiva koja je stavila zbog kojih izgleda neprepoznatljivo na prvi pogled.

Ovo osveženje podržali su njeni fanovi koji su je pohavlili kako ona može sve da iznese i da u svakom izdanju izgleda kao boginja, ali bilo je i onih koji tvrde da je lepša sa smežim očima i da sa ovom promenom izgleda neprepoznatljivo.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić