Zorana Mićanović SVUKLA HELANKE, pa POKAZALA PRVE REZULTATE napornih treninga (FOTO)

Mnogi fitnes treneri tvrde da je sada pravo vreme da se počne sa spremanjem linije za naredno leto, što je Zorana Mićanović shvatila ozbiljno te i dalje ne propušta nijedan trening.

Kako joj je osim dobrog izgleda potrebna i kondicija zbog svakodnevnih nasutupa Zorana se pored teretane nedavno bacila i na časove plesa.

d01a0096e6bb6daaa6b2b265acebcb2421b8a67f

Da su rezultati već vidljivi uverili smo se putem Instagrama gde je bivša učesnica „Zvezda Granda“ rešila da se pohvali trbušnjacima.

Pozirala je u kratkom topiću i uskim helankama koje je svukla do kukova i izazvala lavinu pohvala što ostaje dosledna prirodnom izgledu na kojem vredno radi.

79443132c603a41e01e56ef86d37ae35d411c739

Iako su mnoge njene koleginice veoma rano odlučile da se podvrgnu estetskim zahvatima mlada Zorana i dalje uspešno odoleva izazovima današnjice i promoviše prirodan izgled što je endavno dokazala kada je usred emisije skinula šminku.

– Svi mi kažu da sam mnogo lepša bez šminke, ali bez šminke ne mogu izađem na scenu, iako bih volela. Privatno se ne šminkam, ali na nastupima i televiziji moram. Smatram da mi mladi imamo dobru kožu i da ne treba da je štetimo puderima – rekla je Zvezda Granda.

BONUS VIDEO

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović