Login/Registracija

Zorana Mićanović napravila lom na mrežama: Pevačica zaigrala kolo nasred ulice (VIDEO)

zorana micanovic 3 ok

Nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Zorana Mićanović nosi titulu jedne od najtraženijih mladih pevačica na terenu, a sad je pokazala i da je najzabavnija i najopuštenija.

Od kada je objavila pesmu „Sikter“ njena karijera je krenula uzlaznom putanjom i doživela je vrtoglavi uspeh o kome nije mogla ni da sanja, a uprkos ogromnog popularnosti ostala je opuštena i skromna kao na početku karijere.

b25ae52136c70cda2199e46033c49f3483f775f7

Kako često nastupa i nema mnogo slobodnog vremena za druženje sa publikom, ona je odabrala društvene mreže za glavni kanal kominikacije.

Na Tik-Toku često deli video snimke sa nastupa, ali i iz privatnog života koji uvek postanu vialni, tako je sada podelila video koji je nasmejao sve do suza.

Naime, ona je sa jednom drugaricom zaigrala kolo na ulici, a ovaj video je oduševio sve njene pratioce na ovoj društvenoj mreži.

@zoranamicanovic

DUBRAVA GORI NOCU 😂😂😂🔥🔥🔥@mduric_

♬ original sound – Televizija DA

Ispod videa su se samo nizali komentari, a publika najčešće kaže da je Zorana ostala prirodna i na zemlji bez obzira na uspeh koji je do sada postigla.

Podsećamo, Zorana je nedavno govorila o temi estetskih korekcija i da li planira da se podvrgne tom trendu.

– Sada ništa neću da radim, ali kada napunim 18 ću razmisliti. Izoperisaću se nećete me prepoznati (smeh)Šalim se, neću da menjam ništa. Promenila ih boju kose, ali mi moj frizer ne da, kaže spaliće me. Neću ništa menjati, ne brinite, pošto me stalno obaspate komentarima kako se plašite da ću nešto da uradim– priznala je pevačica.

BONUS VIDEO- Zorana Mićanović o karijeri:

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/TikTok,
Autor: A.Milinković