Login/Registracija

Znaju se još od „Zvezda Granda“, a evo šta pevačica sada misli o Darku Laziću: „PONELA GA JE SLAVA“

Pevačica Jelena Marinkov prkomentarisala je svog kolegu iz „Zvezda Granda“ Darka Lazića i celokupnu situaciju koja mu se izdešavala kada je nedavno uhapšen jer je vozio pod uticajem alkohola.

Iako su ga mnogi osudili zbog ovakvog ponašanja, Jelena kaže da ima razumevanja za Darka, a onda je otkrila i kakav je pevač privatno s obzirom da su dugo sarađivali i da se dobro poznaju.


– I on samim pojavljivanjem u „Zvezdama Granda“ i tom pobedom, od tog momenta mu je život krenuo vrlo turbulentno. Ja Darka mnogo volim i sarađivali smo mnogo puta, ali nismo se skoro videli, stvarno najpozitivnije mišljenje o njemu imam. Jedino mi je žao, možda ga je malo na neki način slava i ponela, možda je pao i pod uticaj drugih ljudi i što je dozvolio sebi neke situacije i od one sabraćajke, malo je tu izgubio i što se tiče pevanja, sve je to čini mi se malo drugačije, zato što znamo da je imao baš tešku saobraćajnu nesreću i malo se tu izgubi i kapacitet u plućima, ali bitno je da je njegova glava na ramenima – rekla je Jelena u emisiji „Grand magazin“ i dodala:


– Super je momak, fin, kulturan, pevačina, ima potencijala. E sad ovo konkretno što se provlači po medijima mislim baš da to i nije tačno, jer uvek iskoriste to zbog rejtinga da bude što bombastičniji naslov i bave se kojekakvim dezinformacijama. Što ja kažem mlado, ludo, pa živi. Dečko je u tim godinama, život je jedan i treba ga iskoristiti i proživeti maksimalno. Ne bih ja sad njega nešto kritikovala, verovatno i za te neke stvari koje su mu se izdešavale, postoji neka pozadina svega toga.

BONUS VIDEO:

Foto: Instagram/Printskrin: Grand tv,
Autor: D. Bukovčić