Login/Registracija

Živi na SELU I PONOSI SE TIM, a evo kako reaguje na komentare da je SELJANKA

Valentina Kuzmanović, jedna je od takmičarki prethodne sezone „Zvezde Granda“ koja je osim moćnog vokala, osvojila je publiku i svojom skromnošću.


Odrasla je i živi u jednom selu nadomak Kruševca, za koje smatra da je najlepše mesto na svetu, a iako usled obaveza dosta vremena provodi u Beogardu, svom rodnom mestu se uvek rado vraća.

– Kada dođem iz Beogarada u svoje selo ja kažem:“ Hvala Bogu stigla sam“. Nisam navikla na gužvu u gradu ali polako se navikavam– iskrena je bila u emisiji „Grand Magazin“.


Ne krije da je kao najmlađe dete u porodici bila razmažena, pa su tako štedeli i raznih poslova koje život na selu podrazumeva.

–  Imam dve starije sestre koje su više radile, a mene su malo poštedele. Pomagala sam nekad, ali bila sam malo razmažena pa su sestre više radile– rekla je Kuzmanovićeva i dodala kako se ne stidi svog porekla, ali da je određeni komentari javnosti pogađaju.


– Ja se ne stidim svog sela, ali ne volim da čitam komentare gde pišu da sam seljanka i da pričam kao Rada Manojlović– priznala je ona.

Celo gostovanje pogledajte u videu ispod.

POGLEDAJTE I 

Valentina Kuzmanović o IZAZOVIMA nakon takmičenja: „Nisam bila svesna OVE BORBE“ (VIDEO)

NEVEROVATNA PRIČA: Saša Popović kumovao Valentininoj sreći, a da nije ni znao

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić