Login/Registracija

Žiri kao na iglama: Takmičari imaju poslednju šansu za prolazak u polufinale (VIDEO)

IMG 1384

Suze, znoj, upornost, padovi i uspesi samo su deo onoga što su takmičari, ali i njihovi mentori prošli za devet meseci borbe na Grandovoj sceni.

Ostalo je još malo vremena da se izdvoje oni najbolji, a ove subote takmičari imaju poslednju šansu da se plasiraju u spektakularno polufinale i ostanu u igri za titulu zvezde Granda.

Dajte sve od sebe jer borba za polufinale se nastavlja večeras- rekla je Sanja Kužet na samom početku ne krijući da i ona ima veliku tremu i uzbuđenje zbog odluke žirija i Saše Popovića.

IMG 2812

S obzirom da su u takmičenju ostali najtalentovaniji, ali i najhrabriji ovoga puta nijanse će odlučiti ko ostaje u daljoj borbi za trijumf u najpopularnijem muzičkom takmičenju u regionu.

IMG 0888

Mada, čini se da ovoga puta nisu samo učesnici pod tremom, već i čuvena osmorka. Neki su se pevanjem i đuskanjem borili protiv nervoze, a pojedinci nisu uspeli da sakriju uzbuđenje i nezvesnost zbog predstavljanja svojih takmičara sa kojima su vredno radili mesecima unazad.

IMG 1060

Šta će se dešavati već u subotu od 21h i ko je najnapetiji saznajte u videu ispod:

Podsetimo, u prvoj četvrtfinalnoj emisiji direktno u polufinale plasirali su se Petar Bulatović (mentor Ceca), Slavica Angelova (mentor Đorđe), Dženan Rakić (mentor Đorđe), Željko Trbojević (mentor Mili), Igor Knežević (mentor Snežana), Sanela Hasić (mentor Ceca), Hamza Gušić (mentor Marija), Sanja Terzić (mentor Ceca), dok su se iz baraža za prolazak u polufinale izborili Jasmin Alijevski, Ivona Damjanović, Amna Jusić i Josip Nedić.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović