Login/Registracija

ŽESTOKO:Jelena se posvađala sa Anom, a Ahmed slavio prolazak u finale (FOTO)

U  polufinalu „Zvezda Granda“ u duelu su učestvovali Martinijan Kirilovski koji je u timu Jelene Karleuše i Ahmed Orahovčić koga je priprela Marija Šerifović. Prvi se predstavio pesmama „Ostala si uvijek ista“ Miše Kovača i „Glavo luda“ Zdravka Čolića. Drugi se predstavio numerama „Ne kuni me ne ruži me majko“ od Luisa i „Pobednik“ Srećka Krečara. 

Usledilo je glasanje u kome su obojica osvojila po pet glasova. Bosanac je predložio da i njih pošalju direktno, ali su se usprotivili Ana, Sneža i Džordž koji su smatrali da treba da preglasavaju. Nakon glasanja u finale je direktno prošao Ahmed Orahovčić. 

„Apsolutno si zaslužio direktan prolazak u finale i mislim da se kompletan žiri ne računajući Đorđa Davida.

„Ja bih rekla da je Martinijan bio dobar večeras ali je Ahmed bio jedini kandidat koji je od početka takmičenja prolazio dirketno sa svih šest glasova. Care ponosna sam na tebe, alal vera“, rekla je Marija. 

„Mislila sam da su obojica trebala da prođu direktno i da je ovo bila greška ali dobro“, rekla je Viki. Jelena je branila svog kandidata i u jednom trenutku je rekla kako je Martinijan otpevao bolje čak i od Tošeta Proeskog, što su kolege iz žirija ocenili kao preterivanje posebno Ana Bekuta. Ona je smatrala da je Makedonac imao dosta grešaka što je Jelena teško prihvatila. 

Ipak, sačekaće baraž i onda će svi odlučiti da li Kirilovski ide u finale. 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Bakić