Login/Registracija

ŽESTOKA SVAĐA: Zbog stajlinga se raspravljali Jelena i Popović, a on je slavio direktan prolazak (FOTO)

U petom krugu „Zvezda Granda“ u duelu su učestvovali Milica Atanacković kojoj je mentor Đorđe David i Martin Ajdarević koji je u timu Jelene Karleuše. Dama je izašla na scenu u provokativnom izdanju i predstavila se pesmama „Što te nema“ Jadranke Stojaković i „Insomnia“ Jelene Karleuše. Martin je je izabrao numere „Sve moje zore“ Tropiko benda i „Ti pripadaš samo meni“ Jašara Ahmedovskog. 

U šesti krug se direktno plasirao Martin Ajdarević sa svih pet glasova, dok je Milica osvojila četiri „da“ i otišla je u baraž. Snežna je rekla da Milica nije bila na visini zadatka posebno u drugoj pesmi. 

„Da je bilo preglasavanje ja bih prednost dala Milici. Iz kruga u krug se vidi da radiš na sebi, na izgledu, stajlingu i tome kako ćeš da se ponašaš na sceni i ja ti verujem. Meni je Jelenina pesma bila top! Sa druge strane Martin peva fantastično i tu nema nikakve greške. Moraš da poradiš na svom ponašanju na sceni“, rekla je Marija. Viki je takođe pohvalila Milicu da je „ceo paket“, a Martinu je rekla da je standarno dobar. 

„Milice ako ovakav program nastaviš da pevaš, posebno kao prvu pesmu, ne verujem da ćeš u finale. Ti si se nametnula kao rok izvođač, a sad ovo nije to. Ubedljiviji i daleko bolji u ovom duelu bio je Martin“, rekao je Bosanac. Usledila je svađa Jelene i Saše i diva je pokušala nekoliko puta da mu otme mikrofon. Jelena je rekla kako Milica nije dobro pevala, a direktor suprotno. 

„Ne može da bude zvezda samo neko ko pokaže golu zadnjicu“, rekla je Jelena. 

„Ja nisam za ovakve kostime kad neko ne zna da peva ali pošto je Milica u prethodna četiri kruga pokazala da je izvrsna pevačica onda sam za takve kostime. I treba da nadgradi svoje pevanje i izgledom“, rekao je Popović. 

„Milice zadovoljan sam tvojim nastupom. Odlično si odradila Jeleninu pesmu i tako treba da izgleda u rok verziji“, rekao je Đorđe. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A.Bakić