Login/Registracija

Ženi od sultana SRCE OSTALO U AMERICI! Evo sa kim se pevačica SELI U OBEĆANU ZEMLJU (VIDEO)

Atraktivna pevačica Tijana Milentijević provela je nezaboravne tri nedelje na velikoj američkoj turneji sa koleginicom Slađom Allegro i članovima benda.

Kako kaže publika u Americi bila je željna domaće muzike te su je u svakom gradu koji je posetila divno prihvatili- Ja sam proputovala po celoj Evropi ali je Amerika mesto gde bih jedino pored Srbije mogla da živim– otkrila je pevačica za naš portal.

Od svih gradova koje je videla najveći utisak na nju ostavili su Njujork i Majami, ali je odgovor na pitanje sa kim bi se tamo preselila, vešto izbegla- Iako su dva poptuno različita grada oni su mi se najviše dopali, zaista su posebni svaki na svoj način. Amerika je generalno posebna zemlja– rekla je Tijana.

Tokom boravka u obećanoj zemlji nekadašnja zvezda “Granda“ potpuno se opustila pa priznala da je zbog loše ishrane nabacila koji kilogram- Ja moram da kažem da ja ne treniram ali ću sada pripaziti šta jedem jedno dve nedelje da smaknem ove kilograme što sam nabacila. Hvala Bogu mlada sam pa to kod mene brzo ide- priča vlasnica jednog od najvatrenijih tela na estradi.

Tijana priznaje da izgledom nije opterećena ali joj je svakako bitno da pored pevanja prezentuje i dobru fizičku formu- Najbitnije mi je da pored izgleda pokažem da znam da pevam jer su mnogi to osporavali. Pre su me mnogo više pogađali ti komentari ali tek ću ja da pokažem šta umem- rekla je ona.

Ceo intervju pogledajte u videu ispod!

……

POGLEDAJTE I:

Okačila fotku ZADNJICE, pa isključila komentare!

Peva OKORELE NARODNJAKE, a za njene muzičke početke zaslužan je OVAJ POZNATI ROKER

Foto: Grand Online,
Autor: T. Bogavac