Login/Registracija

Zbog ZVEZDA GRANDA prešao 500 kilometara, pojavio se pred Popovićem i u startu ZAKUCAO (VIDEO)

Folk pevač Amar Jašarspahić, poznatiji kao Amar Gile pobedio je u sedmoj sezoni „Zvezda Granda“, a pred Sašom Popovićem prvi put se pojavio na audiciji, verovali ili ne, u Zrenjaninu i to davne 2012. godine.

Ovaj talentovani momak prešao je čak 500 kilometara, koliko ima od Kaknja do Zrenjanina, kako bi svoju sreću okušao u najpopularnijem muzičkom takmičenju. I čim je stao pred direktora „Grand“ produkcije odmah je dobio šansu da peva uz matricu, iako su pravila na audiciji drugačija i potencijalni kandidati prvo nastupaju bez muzike. Ali Popović je odmah pružio šansu mladom, a pre svega upornom momku kom stotine pređenih kilometara nije bilo mnogo, jer su ga vodili ka cilju da postane uspešan i poznat.  

„Mnogi od ovih prisutnih ni ne znaju gde je Kakanj, ali ja znam, sedam puta sam tamo svirao. Pošto si putovao iz Kaknja daću ti odmah matricu“, poručio mu je Popović, a Amar Gile je zapevao pesmu „Nedalja“ Džeja Ramadanovskog.

https://youtube.com/watch?v=UX-WjF1uw5Q

Već sa prvom interpretacijom pred čelnicima najveće muzičke produkcije bilo je jasno da se radi o talentovanom momku koji će daleko da dogura. I to se i desilo. Odmah je primljen u takmičenje, gde je 2013. godine i odneo pobedu.

Gile je danas jedan od najpopularnijih pevača „Granda“ i svaka pesma koju snimi je veliki hit. Godinama puni klubove i hale, čak i mimo granica ex YU, a i medijima je izuzetno zanimljiv i njegov život mimo kamera.

Izgleda da mu je Džejev hit u Zrenjaninu doneo sreću, pa je isti otpevao i u takmičenju. Poslušajte!

https://youtube.com/watch?v=AWz2CW1FqI8
Inače, njegovi nastupi iz takmičenja spadaju u najgledanije na Jutjub platformi, a nedavno je najavio duetsku pesmu i sve iznenadio kada je otkrio sa kim je snimio (VIŠE O TOME OVDE). 

POGLEDAJTE I 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić