Login/Registracija

„ZBOG NJEGA SAM VEŽBAO I KOD KUĆE“, Srđan Stanić otkrio da je imao JOŠ JEDNOG MENTORA pored Milija

Jedan od finalista koji je tokom takmičenja imao jasan cilj i slušao savete svog mentora koji su ga dovelu u samu završnicu takmičenja je Srđan Stanić.

Iako je zauzeo šesto mesto, to ga nije razočaralo jer zna da plasman ne određuje dalji tok njegove karijere.

– Ja sam bio i prošle godine u takmičenju, ispao sam u šestom krugu, ove godine sam vraćen kao stari kandidat i ostavrio mi se cilj da uđem u finale. Bio je naporan put, ali uspešan. Bilo je dobro što sam ispao u prošloj sezoni, jer sam u ovu ušao sigurniji i sa više iskustva, pa mi je sve bilo lakše i to samopouzdanje me je i dovelo do finala– reko je Stanić.

O ovom takmičenju maštao j ejoš kao dečak, koji je upravo uz „Zvezde Granda“ počeo da peva.

– Sa 6 godina sam krenuo u muzičku školu, i nisam odmah počeo da pevušim, ali kroz par godina gledajući „Zvezde Granda“ počeo sam da pevam narodnu muziku i onda je otac prepoznao taj talenat. Bavio sam se i rukometom i fudbalom, ali muzika je prevladala– ispričao je pevač.

Pored Milija kome duguje veliku zahvalnost na prenetom znanju, kod kuće imao je još jednog mentora koji ga je dodatno podsticao na rad.

– Otac mi je muzičar, svira harmoniku i on mi je bio drugi mentor. Imao sam probe i kod kuće sa njim, uvek je bio uz mene i pomagao mi je mnogo– otkrio je Srđan za RTV  Gradiška.

Foto: Z. K. Munja / E. Srdić / L. Cvetković,
Autor: S. Čumić