Login/Registracija

ZAVRŠEN „ULAZ“ FESTIVAL: Marija i Džejla PUBLIKU BACILE U TRANS, a kad je Ana Bekuta zapevala ovaj hit nastao je DELIRIJUM (FOTO+VIDEO)

Sinoć je završen „Ulaz“ Festival, a publika je juče uprkos kiši pevala u glas sa našim najvećim muzičkim zvezdama. Na poslednjoj večeri nastupali su Marija Šerifović, Džejla Ramović, Ana Bekuta, Milica Todorović, Saša Matić i mnogi drugi, a na Beogradskom sajmu sinoć je već treći dan za redom bila najbolja žurka u gradu.

Treće festivalsko veče otvorio je Amadeus Bend, a za njima je odmah nastupila Marija Šerifović, koja je sve prisutne nasmejala čim se popela na binu. „Ja sam mislila da od ovoga neće biti ništa. Došla sam u trenerci, ali sam sva sreća ponela i farmerke da se presvučem za svaki slučaj“, našalila se pop zvezda aludirajući na kišu, koja je pretila da pokvari raspoloženje svima. 

Šerifovićeva je nastup započela pesmom „Pametna i luda“, a publika je već na prve stihove horski pevala sa Marijom. 

……

Nakon nekoliko pesama, Marija je na scenu pozvala Džejlu Ramović, koja je dobila gromoglasan aplauz.

Pobednica „Zvezda Granda“ otpevala je pesmu „Vlak“ od grupe „Zana“, a zatim je sve prisutne oduševila izvođenjem numere „Zbunjena“ od grupe „Negativ“. 

……

U međuvremenu je na susednoj bini nastupala Milica Todorović, koja je zapalila publiku vatrenim nastupom, dok su je na sceni pratile atraktivne igračice.

Nešto kasnije se na istoj bini pojavila Ana Bekuta, a delirijum je nastao kada je popularna pevačica zapevala svoj veliki hit „Zlatiborske zore“.

……

Za sam kraj večeri svi su uživali u nastupu Saše Matića, koji je izjavio da je presrećan što se ponovo druži sa beogradskom publikom nakon velikog koncerta u „Areni“.

……

Kako je Jelena Karleuša na prvoj festivalskoj večeri napravila spektakl za pamćenje, pogledajte OVDE.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: M.Jeremić