Login/Registracija

ZASENILA SVE LEPOTOM: Monika je favorit za pobedu u „Zvezdama Granda“ (FOTO)

Monika Ivkić iz Beča predstavila se u prvom krugu „Zvezda Granda“ pesmom „Blago suzama“ Andreane Čekić, a čim je zapevala zidovi su počeli da se ruše. Sa sedam „da“ atraktivna plavuša maestralno je izvela i drugu numeru „Opatica“ Biljane Marković i tako zadržala isti rezultat. 

„Kad si izašla kako su se ova dva matorca pogledala“, rekla je Ana Bekuta i pitala koliki je puls Saše Popovića. Monika je plenila ne samo samo svojim glasom već i lepotom i ovom prilikom je rekla kako se već takmičila u šou „Nemačka traži zvezdu“. 

„Ti si rođena za ovaj posao. Žao mi je što si čekala 27 godina da se pojaviš ovde, a svako vreme kad je reč o takvoj personi je pravo vreme“, poručila je Jelena koja je bila oduševljena njenim nastupom. Mira Škorić je takođe pohvalila takmičarku da je bila fenomenalna, a ona predložila da hitno dođe doktor Đoković da pruži pomoć direktoru i Bosancu. 

„Prestanite da se sprdate kod ovako ozbiljnog kandidata. Devojka peva razvaljuje“, rekla je Marija i posavetovala je da pažljivo bira pesme. 

„Ništa, ti mi biraš pesme“, poručila je Monika Mariji, a ona se složila. Bosanac je poručio da što se njega tiče večeras je finale „Zvezda Granda“ i Monika Ivkić je pobednik!

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A.Bakić