Login/Registracija

Žarko Madžić OTVORIO VRATA SVOG DOMA i pokazao MAMAC za devojke! Sve padaju na jedan DETALJ u stanu (OVDE)

Nakon finalista „Zvezda Granda“, vrata svog stana u Beogradu otvorio nam je i Žarko Madžić, jedan od najatraktivnijih takmičara, koji nije uspeo da se plasira u finale, ali jeste u top 10 najzgodnijih frajera na estradi. 

– Jaoj, pa to ste vi. Ja se izvinjavam, mislio sam da su neki fanovi, pa uvek otvaram vrata krišom, ali pošto ste vi – dobrodošli u moju skromnu, ali toplu kuću. Upadajte – poručio nam je Žarko i odmah nas sproveo kroz svoj mali raj. 


Čim smo prešli prag poveo nas je u trpezariju i kuhnju i pohvalio se da se u ovom delu najbolje snalazi. Kaže, ume da kuva i često to radi, a nisu mu strani ni kućni poslovi. 

– Rotiram tri, četiri vrste jela, nisam ja Džejmi Oliver da pravim neke specijalite. Pržim, spreman, napravim lom, pogotovo kada snimam za Instagram i onda moram da čistim (smeh). Ja svaki dan čistim, samo da se zna i da usisavam. Stvarno radim kućne poslove, retko, ali radim. Najteža mi pada peglanje, to ne mogu da ukapiram (smeh), samo izgužvam, ali usisavanje, čišćenje, pranje veša to mi ide dobro. Naučio sam i sve programe na veš mašini, koji prašak ide, koji omekšivač. Spreman sam za ženidbu, ali mi ne pada na pamet – iskren je Madžić.


Za opremanje doma bila je zadužena njegova majka, ali su njegov brat i on imali mali udeo u uređenju, mada priznaje da se posebno carstvo krije upravo kod njegovog brata. 

– Moj brat je IT stručnjak, nedavno je završio fakultet, a poenta u njegovoj sobi je u ovom u njegovom zvezdanom nebu. Čak i kada se čujem sa nekim devojkama, ja im pošaljem ovo – zvezdano nebo i one se oduševe i kažu ‘Jedva čekam da vidim’, na šta ja odgovorim ‘Ti samo dođi kod mene, ja ću da ti pokažem’. One pomisle da ćemo celo veče gledati u zvezdano nebo, rek’o ‘Nećemo, ovo je bratovljeva soba, sad ću da te vodim u moju pa ćeš da vidiš šta tamo ima – priča Madžić i pokazuje nam rukom da je vreme da izađemo i vidimo njegovu, kako kaže, mnogo skromniju sobu.


– Nije ništa specijalno, ali je to prostor gde ja najviše vremena provodim. Ovo je ranije bila dnevna soba, međutim, ja sam hteo da napravim nešto, da bude samo moje i kupio sam ovaj krevet i ovaj dušek za koju postoji jedna priča. Dugo sam tražio dušek,a kada sam ga našao, jedno pola sata sam ležao na njemu u prodavnici. Ljudi su me vrlo čudno gledali  – ističe ovogodišnji takmičar, dok na pitanje da li često dovodi devojke kod majke, odgovara: 

– Ne, možda su svega dve devojke bile kod mene kući i to su bile devojke, baš devojke. Sad ih vodim u studio. 

Primećujemo da nema mnogo detalja u spavaćoj sobi, ali ono što ima posebnu vrednost za njega svakako su fotografije sa dedom i ocem koji više nisu među živima. 


– Trebalo mi je mnogo vremena da uramim fotografiju sa dedom. Nisam mogao da se pomirim sa tim da nije više tu, ali kad sam smogao snage, to sam i uradio – kaže i dodaje da mu pored te fotografije znače i uramljene uspomene sa ocem koji je preminuo pre sedam godina.  

Ono što nas je odmah nasmejalo jeste neplaćeni račun Parking servisa koji stoji na polici kao opomena. 

Kad god ste u depresiji, budite sigurni da neko misli na vas – kaže, pokazuje neplaćeni račun i tvrdi da će ga uskoro platiti (čitaj baciti). 


Predah od priče napravili smo u dnevnom boravku, centralnom mestu okupljanja koje krase i slike njegovog dede. Žarkov i portret njegovog brata, ručni rad njemu omiljenog lika, stoje kao uspomena na osobu sa kojom su odrasli. 

– Familijarno smo talentovani, deda je imao dar za crtanje, a ja ne znam da li dve paralelne linije mogu da nacrtam koliko sam kljakav u rukama. Ali zato znam da pevam – hvali se. 

Posebno mesto u dnevnom boravku zauzima i plišani meda kog je dobio na poklon od sada već bivše devojke. Kaže, nije i dalje zaljubljen u nju, već je sačuvao poklon kao uspomenu na lep period života. 


Kako se naša ekipa provela kod Žarka i kako izgleda njegov dom, pogledajte u videu.

Foto: D. Milošević,
Autor: I. Ankić/S.Čumić