Login/Registracija

ZAMALO PAO U NESVEST: Najemotivniji momenti PROGLAŠENJA POBEDNIKA (VIDEO)

Nakon napete i uzbudljive, petnaeste po redu sezone “Zvezde Granda“, došli smo do još uzbuljivijeg dela, proglašenja pobednika!

Laskavu titulu zvezde “Granda“ ove godine poneo je devetnaestogodišnji Nermin Handžić iz Tešnja (Bosna i Hercegovina), koji je tokom deset meseci takmičenja branio boje tima Viki Miljković.

U samoj završnici Nermin se našao rame uz rame sa rokerom iz Makedonije Aleksandrom Josifovskim, ali je prema rečima Saše Popovića na osnovu pristiglih rezultata odneo ubedljivu pobedu sa osvojenih 128,456 hiljada glasova!

Kada je čuo svoje ime, Nermin je zamalo pao u nesvest, dok su ga kolege iz takmičenja pridržavale i grlile, a lavina emocija dogodila se kada mu se na sceni pridružila i mentorka Viki.

– Hvala vam ljudi, ja ne znam sad ni šta da kažem. Bilo ko da je odneo pobedu večeras bilo bi zasluženo– skromno je rekao Nermin a zatim je usledila i pobednička pesma koju su sa njim u glas pevali svi.

Mladi Handžić je pored zlatne stautue pobednika osvojio i automobil marke Opel Korsa, kao i pesmu i spot od strane Grand produkcije.

Pored mentorke njegovu pobedu slavili su i ostali članovi žirija, a najradosnija bila je i Violetina kuma Ceca Ražnatović koja je izljubila Nermina na sceni, baš kao da je bio njen kandidat.

Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić,
Autor: T. Bogavac/ I. Ankić