Login/Registracija

ZALJUBLJEN DO UŠIJU Pevač čeka prinovu, a budućoj supruzi poručuje „Bez tebe živeti nisam znao“

Sloba Vasić uživa u ljubavi sa Lelom Karagić sa kojom očekuje prinovu. Pevač ne krije da je zaljubljen do ušiju, a svoju ljubav rado širi i preko društvenih mreža, te je citirajući Sergeja Jesenjina objasnio koliko ga je buduća supruga promenila.

Ko sam do juče bez tebe? Za ljubav nisam ni znao. Život sam živeo brzo, zapravo ni živeti nisam znao… Tražih te u svakom gradu, tražih u noćima pustim, Bog mi sreću podari, ostvari mi ono što usnih. Dade mi više od sreće, dade mi za život ceo, sklopi u meni što fali, tela i duše deo. Blagosilja ljubav našu, kruniše je još jednom dušom, u tebi sa tobom sad je i sve naše milo, hvala ti Bože i nebeska silo. Slaviću zauvek. Slaviću ljubav, slaviću tebe, slaviću nas. Hvala ti Oče carstva nebeskog, što dade mi milost i mog života spas – napisao je pevač u opisu zajedničke fttografije koja je raznežila njegove pratioce.

Podsetimo, Sloba i njegova izabranica očekuje devojčicu, a pevač je srećne vesti podelio upravo na društvenim mrežama, gde je otkrio da je njegov san ispunjen. 

– Sunce moje, hvala ti za ovu radost! Ceo život sanjam ovaj trenutak! Najlepša moja trudnica na svetu – napisao je pevač u opisu videa koji možete da vidite OVDE!

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić