Login/Registracija

Zaglavio u bolnici 12 dana zbog korone: Ovo su posledice na glas i pevanje (VIDEO)

Niko nije ni slutio u „Zvezdama Granda“ da se takmičar Marijan Gračanin gotovo borio za život zbog korona virusa. On je prošle subote uspeo da prođe u narednu fazu takmičenja, ali njegov nastup nakon 12 dana ležanja u bolnici i dva meseca oporavka nije ni malo bio jednostavan.

„Prvih nekoliko dana u bolnici mi je bilo jako loše.Trebalo je da budem na kiseoniku ali igrom slučaja sam izdržao tu terapiju zato što su počeli na vreme. U tom stanju jedva sam govorio, a ta tri dana pred očima mi je prošao ceo život i deca i porodica… Uopšte mi nije bilo svejedno“, ispričao je Marijan. 

Iako svi osećaju nus pojave posle borbe sa korona virusom, niko nije do sad ispričao kakve posledice ima na glas i pevanje. Marijan je sve objasnio: 

„Posle oporavka od dva meseca psihički sam trebao da budem spreman na stvari koje dolaze… na posao, a plašio sam se i za kapacitet pluća da li ću ja moći da izdržim sve ovo, a u stvari vidim da je ok. Ne mogu da kažem da nema posledica… Ako sam pevao četiri sata bez prestanka nekada, sad pevam tri.Osećam zamor kad se popnem i spustim niz stepenice i naravno kilaža. Sa 90 kilograma sam izašao iz bolnice, a u kućnoj izolaciji dodao sam još 10 kilograma. Ipak, ovo sve nije šala!“

Pogledajte ispovest Marijana Gračanina: 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A. Bakić