Za izgled Sanje Kužet je ZASLUŽNA GENETIKA, ali je ipak morala OVO da izbaci iz ishrane posle porođaja (FOTO)

Zaštitno lice „Zvezda Granda“ i jedna od najlepših voditeljki Sanja Kužet fantastično izgleda i u trenerci i duksu kao i u svečanim haljinama koje nosi kad je na sceni. Lepa voditeljka je prošle godine postala majka, a veoma brzo je vratila svoju staru kilažu. 

……

„Za moj izgled zaslužna je genetika, ali sam posle drugog porođaja shvatila da u tridest trećoj-četvrtoj, ukoliko ne povedem računa o namirnicama koje jedem, neću izgledati onako kako želim. Prva stvar koje sam se odrekla bilo je ono divno, toplo pecivo, koje sam toliko volela. Nije baš da nikada ne svratim u pekaru, ali mi to više nije navika. Ne mislim da je sve to, samo po sebi loše, moja deca jedu peciva, ali vremenom vaš organizam počne drugačije da reaguje na neke stvari. Naučite i da ćete bez mnogo ugljenih hidrata lakše “izgurati” radni dan, jer znamo da od njih počne da nam se spava. Organizam šalje signale šta mu treba, a šta ne“, rekla je Sanja za „Story“. Ona se odrekla još nekih namirnica kako bi svoju liniju održavala savršenom. 

KAO SA MODNE PISTE: Ocenite najbolje izdanje Sanje Kužet i saznajte njen RECEPT ZA VITKOST (FOTO)

……

„Krompir mnogo manje jedem, a do nedavno mi je bio gotovo nerazdvojan od mesa. Slatkiša nisam ni morala da se odričem, jer nikada nisam bila njihov ljubitelj“, kaže Sanja. Svi se slažu da svakim svojim pojavljivanjem na malom ekranu Sanja prosto hipnotiše,  a u određenoj meri tome doprinosi i  njen stajling.

Hladne praznične dane zagrejala SANJA KUŽET u bikiniju!

„Narvno, Marija Šabić ih kreira, ali na probama voli da čuje da li se ja u njima dobro osećamj, s tim što volim da napomenim da obema zadatak daje ta velika scena i činjenica da se emitujemo u “prajm tajmu”. Zbog toga smo od samog početka u mislima imale glamur svojsven San Remu i sličnim festivalima. Prvi komentari su bili pozitivni, pa smo u tom duhu nastavile. Iza nas je već pet sezona, a u svakoj nosim po četrdeset haljina. Zamislite koliko je to kreacija! Devet meseci u godini, iz subote u subotu, morate da imate nešto što je dovoljno atraktivno, a da ipak ostavite prostor da finalna emisija bude posebna. Ljudi su do te mere naučili da me vide u tim izdanjima, da kada na Instagramu postavim privatnu fotografiju, gde sam obučena upravo onako kako se oblačim kad nisam pred kamerama, ostaju začuđeni. S druge strane, ja se čudim kako neko može da pomisli da stalno izgledam kao u Grandovom studiju“, ispričala je Sanja za „Story“.

Autor: A. B.