Login/Registracija

VRATILA SE TRENINZIMA Ona nije samo vanserijska pevačica već i jedna od najuspešnijih karatiskinja u Srbiji, a nećete verovati koliko ima medalja (FOTO)

Pevačici Milici Čikarić takmičenje je od malena ušlo u krv. Popularnost je stekla učešćem u muzičkom šou programu „Neki novi klinci“, a potvrda njenog pevačkog talenta je i osvojeno drugo mesto u finalu „Zvezda Granda“. Pored muzičkih uspeha, ona se upisala u istoriju sporta kao jedna od najuspešnijih karatistkinja u Srbiji. Ovu borilačku veštinu Milica trenira od četvrte godine, a do sada je osvojila na desetine medalja na brojnim turnirima u zemlji i inostranstvu. Dok se takmičila u „Zvezdama Granda“ zapostavila je treninge, a ovih dana se vratila u salu za šta je dokaz ova fotografija koju je objavila na Instagramu.


 „Četiri godine sam bila prvakinja Srbije u katama u mojoj kategoriji, dve godine prvakinja Srbije u borbama“, ispričala je nedavno Milica za „Grand Online“ i dodala:“Pre dve godine sam osvojila treće mesto na evropskom prvenstvu u borbama i bila sam četvrta na svetu u katama.“


Pevačica iz Jagodine poseduje crni pojas, a po svemu sudeći uskoro planira da se vrati na turnire. Podsetimo, Milica je završila osnovnu školu „Milan Mijalković“ u Jagodini, kao i muzičku školu. Svira klavir i pevala je u horu i na svim školskim priredbama. Niko iz porodice nije znao kad se prijavila za takmičenje „Neki novi klinci“ u kome je došla do superfinala. 

 

Da li će Milica u budućnosti da se vrati karateu ili će se više posvetiti svojoj muzičkoj karijeri ostaje da vidimo. Njeni fanovi nestrpljivo čekaju njenu prvu pesmu, a ona ih je nedavno obradovala jednim coverom koji možete poslušati OVDE

Pogledajte njen nastup u finalu „Zvezda Granda“: 

Autor: A. Bakić