Login/Registracija

VOLI Jecu, a IZABRAO CECU: “Uvek mi je FALILO to kod Jelene, to je razlika IZMEĐU NJIH DVE“

Tokom višegodišnjeg rada i boravka u takmičenju “Zvezde Granda“ Đorđe David uspeo je da o svakom kolegi stekne određeno mišljenje, koje se nikad nije plašio da iskaže.

U emisiji “Zvezde Granda Specijal“ voditelj Siniša Medić tražio mu je da ovoga puta odabere stranu, tačnije kaže da li je pre za Cecu, ili nekadašnju članicu žirija, Jelenu Karleušu, sa kojom je imao sjajan odnos.

Roker je nakon malo razmišljanja odgovorio da je to ipak Ceca, zbog čega je Siniša pomislio da pevač to kaže samo zato što ga je Jelena blokirala.

Ne, nije zato. Jelena ima pravo na svoje dečije bolesti kao i svako od nas, a tada kada je ona bila u takmičenju nisam znao Cecu– objasnio je David pa obrazložio koja je ključna razlika.

– Kako je ušla prvog dana, rekla je: “Pišite moj broj telefona“, kada je Marija dobacila da imamo i grupu, odmah je tražila da je ubacimo. Rekla je da nam svima stoji na raspolaganju 00/24 za bilo šta. Ceca je zaista dostupna i u ponoć, to vam tvrdim, jer komuniciramo sa njom u to doba, i u dva ujutru i u dva popodne. Prema tome ta vrsta susretljivosti je pobedila da kažem, ipak Ceca.


Kako je u tih nekoliko godina koliko su radili zajedno Đorđe pokazivao naklonost prema Jeleni, niko se nije nadao ovakvom odgovoru. Međutim, David je objasnio da ovo što sad govori ima veze isključivo sa poslom i da to ne znači da Jelenu više ne voli i ne poštuje.

– Uvek mi je falilo to što Jelena nije bila u toj viber grupi, nije je interesovalo, uvek je bila negde iz nekog off-a. Kad sedi na stolici pored tebe, tebi deluje da je sve to kul. Vidite, Jelena je neko koga ja volim i tu uopšte govora nema. Jelena je neko s kim smo ovde jeli ‘leba i sa kim smo se samo tako zezali. Ali u ovoj priči, da li je crna ili plava, ja kažem crna, plava nije htela da joj se priđe rekao je pevač.

Voditeljka Sanja Kužet je pažljivo slušala šta David ima da kaže a zatim izjavila da bi Jelena sigurno imala neki odgovor na njegovo izlaganje pa dodala:

– Ja sam lav u horoskopu kao i ona, tako da je razumem. To je bilo njeno pravo– kratko je rekla Sanja.

POGLEDAJTE I:

Đorđe i Mili SAGLASNI OKO SPORNIH STAJLINGA, roker potkačio Bosanca: „Neka vidi ŠTA MU RADI ĆERKA“ (VIDEO)

David stigao na MARIJIN KONCERT pa našao opravdanje za KOLEGE: “Sneža je kod Putina, a Boske…“ (VIDEO)

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac