Voja RASKRINKAO muža takmičarke: “Kaži sa kim je sve bio NAG i sa kim se LJUBIO“

Učesnica takmičenja “Zvezde Granda“ Dušica Tričković, koja je prethodne subote nasmejala sve izjavom da joj je to 17. nastup u takmičenju kroz više sezona, nedavno se ostvarila i u ulozi majke, a suprug joj je nezaobilazna podrška i pratnja na snimanjima.

1a8329dffe0ff76496e937c7fa0568b23d1182feVoja Nedeljković, koji vreme tokom snimanja “Zvezdi“ provodi u bekstjedžu sa podrškom kanididata, stiže da ispita svoje sagovornike i stvari koje kamere ne zabeleže, pa je tako u emisiji “Zvezde Granda Specijal“ raskrinkao Dušicinog supruga- Super ti izgleda suprug ali ja moram da kažem da se on slikao nag u spotovima a ti mi reci kod koga– pitao je Voja Dušicu.

6a70aeb1b2cd264fecbfddd23ff5e21fbb0c54ed

– Kod Milice Pavlović, Rade Sarić, ljubio se sa Ninom Jovanović, sa Stanijom je bio sedam dana u Turskoj, to sam jedva preživela, sa Dragicom Zlatić– navodila je Dušica redom, dok je ostatak studija umirao od smeha.

-Pa ti si žena hraborst– poručio joj je Voja, a Siniša ju je nazvao srpskom Hurem.

POGLEDAJTE I:

Nakon polemike u “Zvezdama Granda“- Zašto muškarci varaju, oglasila se Dušica Tričković i složila sa Jelenom Karleušom! (VIDEO)

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: T. Bogavac