Login/Registracija

Voja Nedeljković POKAZAO KAKO SE PROVODI NA MORU i svi mu zavidimo (FOTO)

Ubzo nakon što je završena televizijska sezona, Voja Nedeljković spakovao je kofere i uputio se na more gde odmara telo i dušu i puni baterije za predstojeći period.


Kažu da dobre stvari ne treba menjati, pa tako i ove godine, voditelj, boravi u Grčkoj gde uživa u svim čarima koje ova popularna turistička destinacija nudi.

……

Kada odmara on voli da udovolji svim svojim čulima, pa je tako hotel sa bazenom, ogromnim travnjakom i direktnm izlaskom na plažu bio njegov izbor za ove dane.


On je na svom Instagramu podelio nekoliko fotografija i snimaka raja u kome uživa, a najviše pažnje izazvale su njegove poslednje objave.

Naime, sa koktelom u ruci on je đuskao pored dj-a na dnevnoj žurci i svima koji trenutno nisu na odmoru, napravio zazubice.


Podsećamo, Voja je svojevremeno ispričao anegdotu sa svog prvog posla koju nikada neće zaboraviti.

– Prijatelj me je pozvao da radim na garderobi. Ja sam otišao to da radim i zeznuo sam nešto, izmešao sam brojeve i kaupute. Moja pokojna majka je došla i rekla „Šta radiš ti idiote ovde ajde teraj se kući“ i ja sam ostavio one papiriće. Da li je iko našao svoj kaput ne znam. Nisam uzeo neke pare, ali sam štetu napravio– kroz smeh se prisetio Nedeljković.

BONUS VIDEO
Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić