Login/Registracija

Voditeljka otkrila tajnu: „Ona je mama u ZVEZDAMA GRANDA, sve brojeve smete da izbrišete, njen nikako“

Šou „Zvezde Granda“ tačno 16 sezona, a 18 godina obara sve rekorde gledanosti i interesovanja publike i a najveće zasluge za to pripadaju Saši Popoviću i članovima žirija. Ali malo ko zna da je briga o kandidatima, pogotovo nakon završetka takmičenja prepuštena osobi za koju sigurno niste mogli da pretpostavite da je glavna.

U prilog tome svedoči i pobednik najgledanijeg takmičenja Mahir Mulalić kom je upravo jedna osoba iz Granda pomogla u najtežim trenucima kada je sva pažnja javnosti bila usmerena ka njemu. A reč je o desnoj ruci Saše Popovića, PR-u „Grand produkcije“ i voditeljki Vesni Milanović.

-Moram da priznam da sam mesec dana posle pobede bio malo euforičan i zbunjen, ti si mi Vesna mnogo pomogla, hvala ti na tome. Jednostavno sam u tom trenutku nakon pobede bio zbunjen, a ti si bila tu da me posavetuješ za svaku emisiju, bodrila me i davala snagu da istrajem. Moram da priznam da su se prvih mesec dana nakon pobede samo slegali utisci, tek kasnije sam bio svestan svega – priznao je Mahir u emisiji „A sad malo mi“, na šta se nadovezala voditeljka Dragana Katić.

-Inače, svi pobednici „Zvezda Granda“ da znaju da im Vesna dođe kao majka. Kada počne finale, kada se završi finale, možete sve telefone da izbrišete, a jedini koji ne smete to je Vesnin jer će vas ona voditi kroz prvih mesec dana, zapravo kada je najteže da se naviknete na euforiju. Kroz tu euforiju je najbolji vodič upravo Vesna – otkrila je Dragana, sa čim se Mahir i složio.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić