Login/Registracija

VIKI MU ODMAH PREDVIDELA FINALE, a evo kako je OSTATAK ŽIRIJA KOMENTARISAO Nermina Handžića tokom takmičenja (VIDEO)

Veliki trijumf mladog Nermina Handžića u „Zvezdama Granda“, oduševio je region, a euforija nakon pobede ne jenjava.


Iako sada uživa u tituli „Nove Zvezde Granda“, put do uspeha nije bio lak, i pored divnih komentara i komplimenata žirija, često je bio i kritikovan, međutim, u njegov uspeh od samog početka verovala je Viki Miljković koja se u prvom krugu žustro izborila da bude u njenom timu.


Handžić se tada predstavio numerama Šabana Šaulića i osvojio četiri „Da“ i brojne pohvale, kada je njegova mentorka je Saši Popoviću jasno stavila do znanja da je Nermin pravi kadnidat za nju.

– Hoću ovog kandidata jer ovakvog čekam od početka takmičenja, on će sa mnom najdalje da dogura. Ma ne može, meni će Sale da ga da, ja ću sa njim u finale– jasna je bila Miljkovićeva svojevremeno.


Glavni sudija je vagao kome da ga dodeli, čak je uključio i njegovu majku koja je otkrila da je njegova želja da bude u timu Marije Šerifović, ali na kraju je odlučio da bude kod Viki i sudeći po rezultatu nije pogrešio.

Iz kruga u krug pljuštale su pohvale, ali i kritike na njegove nastupe, a kako je žiri govorio tokom cele sezone saznajte u videu ispod.


Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić/ L. Cvetković,
Autor: S. Čumić