Viki Miljković iznela mišljenje o Nućiju i Rasti: „Kraće traju, a ništa im ne fali“

IMG 20230403 WA0023 1 e1680546152290

Jedna od omiljenih članova žirija „Zvezde Granda“ Viki Miljković pojavila se na promociji nove pesme prošlogodišnjeg finaliste Aleksandra Josifovskog, a u razgovoru sa mnogobrojnim medijskim ekipama iskreno i otvoreno je pričala na razne teme.

Svoju karijeru nisam zasnivala na skandalima, već na kvalitetu. Skandale sam se trudila da izbegnem na svaki mogući način. Podržavam svoje mlade kolege koji se bore kvalitetom i apsolutno im pružam podršku. Volim da slušam i pevam i muziku koja je sada u trendu. Pevala sam Nućijevu pesmu i pesme Sanje Vučić, Rastu. To je vreme u kome mi živimo, tu muziku sluša i moj sin – započela je Viki i pristeila se svojih početaka na muzičkoj sceni:

-Kada sam se ja pojavila devedesetih sa „Koka kola, malboro, suzuki“ i taj moj pravac je u tom trenutku bio nešto novo, taj trend devedesetih. Sada sam došla u godine da i ja mogu da podržim malde pevače i uživam u tome.

VIKI MILJKOVIC ZG SNIMANJE 01112022 FOTO MUNJA 30 ok

Viki je tokom muzičke karijere duge oko tri decenije stekla mnogobrojna prijateljstva na javnoj sceni koji su joj pružali veliku podršku svih ovih godina.

Najveća podrška su mi na početku karijere bili moja porodica, roditelji, brat i Taške. On je sa mnom od samog početka, a od kolega mi je velika podrška bila Marina Tucaković i Futa, moja kuma Ceca sa kojom se znam od detinjstavi i naravno Saša Popović. Sa svima njima sam postala i prijtelj, tako da se mi i privatno volimo i podržavamo – istakla je pevačica.

VIKI MILJKOVIC OK FOTO MUNJA 40

I dok mnogi tvrde da na javnoj sceni ima mnogo saplitanja, Viki ne haje za negativne komentare i tvrdi sledeće:

Moj put na estradi traje već trideset godina i ako sam nešto naučila, to je da niko nikoga ne može da sputa na onom putu koji mu je Bog odredio. Koliko god se neke prepreke našle na putu, mi idemo tako kako nam je zapisano. Na negativne komentare ne obraćam pažnju. Bitnije mi je ko mi kaže, nego šta mi je rečeno. Volim da mi se skrene pažna kad nešto ne radim dobro jer niko nije savršen, pa tako ni ja – kazala je Viki i iznela svoje mišljene o aktuelnim muzičkim trendovima:

-Novim pesmam ne fali ništa, samo su trendovske. Traju kraće zato što se jako brzo živi.

Foto: J.Jović/Z.K.Munja,
Autor: I.Grk