Login/Registracija

VALENTINA UDALA SESTRU: Pevačica blistala na svadbi, jedan detalj svima zapao za oko

Valentina Kuzmanović ove godine ima mnogo razloga za slavlje. Pored odličnog plasmana u finalu najduže i najnapornije sezone „Zvezda Granda“, kao i prvenca za „Grand“, mlada Kruševljanka juče je udala i sestru Katarinu.

Svečani čin venčanja Katarine i Davora organizovan je u Kruševcu, rodnom gradu Kuzmanovića, a ponosna sestra podelila je putem Instagrama nekoliko srećnih momenata. 

Ona je prvo objavila fotku iz dvorišta porodične kuće, gde je nasmejana i u zagrljaju svog momka poručila: – Čekamo mladu!

Nakon toga podelila je video srećnih mladenaca dok seku svadbenu tortu, a među objavama našao se i snimak sa mamom koju je pratila pesma „Samo je nebo iznad nas“.Mnogi su primetili da Valentina blista od sreće, kao i da neodoljivo liči na stariju sestru i na majku. 


Inače, ona je najmlađe dete u porodici Kuzmanović. Pored Katarine, ima još jednu stariju sestru Žaklinu koja je takođe udata. 

Nedavno je za naš portal otkrila da je rasla u manjoj i zdravoj sredini i da se seoskih poslova nikad nije stidela. 

-Ja sam najmlađa, dve sestre su više radile od mene. Bila sam slatka, najmlađa, pa su me razmazili. Kako su se one udale rekla sam: „Valentina, moraš nešto i ti da radiš i da pomogneš svojima“. Nešto što pamtim je kada smo se vozili traktorom u prikolici i brali jagode, stvarno je prelepo bilo. Dok smo radili pevali smo pesmu „Miki Milane“ – ispričala je Valentina.

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić