Valentina i Isak NE VERUJU šta se DEŠAVA: „Stvarno ovo nismo očekivali“

Sa velikim žarom i energijom Isak Šabanović i Valentina Kuzmanović pripremali su svoj prvenac za „Grand produkciju“, ali nisu ni sanjali da će za samo 24 sata „Prvo jutro“ i „Hladno srce“ oboriti sve rekorde slušanosti u regionu. O neverovatnom uspehu njihovih pesama svedoči i pozicija na kojoj se nalazi na Jutjubu.

I dok Valentina zauzima 28 mesto u trendingu Srbije, Isak sa svojom pesmom drži prvo mesto u Crnoj Gori, dok u Srbiji zauzima sedmu poziciju. 

– Prezadovoljna sam reakcijama publike i drago mi je da im se ‘Hladno srce’ dopalo, u prilog čemu govori i trending. Nisam očekivala da će biti toliko komentara i poruka podrške, zato je moja sreća još veća – rekla je Valentina za Grand. Online. 

Slušanost raste iz sata u sat na popularnoj platfomi, te nema sumnje da će uskoro osvojiti prva mesta u celom regionu. 

– Ne verujem da ću biti prvi svuda (smeh). Šalim se, nisam očekivao ovako jak odziv i baš, baš dobre reakcije. Sada je sve dobro, prezadovoljan sam i mislim da će ljudi znati pesmu na mojim nastupima – izjavio je Isak za naš portal.

Podsećamo, ovo je samo početak novih pesama „Zvezda Granda“. Uskoro se očekuje i prva pesma pobednika Mahira Mulalića, budući da je zbog obaveza oko organizacije koncerta u rodnoj Gračanici, preuzimanju automobila, te mnogobronih nastupa nakon završetka finalne emisije i izbora samih pesama, kasnije ušao u studio. Takođe, na jesen nas očekuje i kompletan album koji će snimiti učesnici ovogodišnje sezone, a na kome radi Aleksandar Milić Mili.

-Ova sezona je imala rekordnu gledanost i zaslužuje takav predivan muzički završetak. Najpre ćemo pustiti pesme za prvo četvoro najbolje plasiranih takmičara i što je jako zanimljivo, a na šta smo jako ponosni jeste činjenica da su oni iz četiri različite republike – Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije. Sve ostale numere planiramo da objedinimo u septembru u vidu zajednicke premijere – ponosno je istakao direktor muzičke produkcije u „Grandu“.

Autor: I. Ankić