Login/Registracija

Uvučen u KRUG PAKLA Maloletnom pevaču NUDILI DROGU, mentorka ga spasila ALKOHOLA: “Nisam liznuo 4 godine“

Stefan Petrović Kosmajac doživeo je veliki uspeh u pretprošloj sezoni „Zvezda Granda“ u kojoj je uspeo je da stigne do finala zahvaljujući svojoj mentorki Viki Miljković.

Osim postignuća u takmičenju, mentorka mu je pomogla i da se konačno uozbilji i posveti muzičkoj karijeri, jer je do tada bio poznat po svom nemirnom duhu i bio praćen raznoraznim pričama i skandalima.

Kao što je još tada ispričala, Viki je pozvala njegove roditelje da se konsultuje a zatim su ga zajedničkim snagama, vratili na pravi put. Stefan i danas bez dlake na jeziku otvoreno priča o problemima koje je pravio i stvarima sa kojima se susretao.

– Jako mlad sam počeo da radim posao kojim se i sad bavim a znamo svi da u tom poslu ima mnogo alkohola. I sad, kolege piju, ja hoću da budem kao oni da se ne izdvajam pa pijem i ja. Zahvaljućuji Viki i Tašketu tokom takmičenja sam prestao da pijem. Evo već četvrta godina kako nisam liznuo alkohol– otkrio je Stefan.

Na pitanje da li se od alkohola sklonio jer je počeo da mu predstavlja problem, Kosmajac odgovara:

– Ja odem da radim, i ajmo po malo da pijemo, ali jednostavno čovek ne može da pije a da peva, da bude brz i da ispoštuje svakog gosta. Ja ako sam pijan a naručite mi jednu pesmu, pa neko drugi drugu, ja ovu prvu zabroravim, pa dođe do konflikta. Zato je bolje da prestanem– iskren je on.

Osim preteranog konzumiranja alkohola, za pripadnike estrade često kruže priče da istu stvar rade i sa nedozvoljnim supstancama poput raznih vrsta droge, a mladi pevač ne krije da je i sa tim imao blizak susret.

– Po kafanama i na estrdi to svi rade, naročito omladina, ali ja evo otkako ne pijem i ne izlazim. Počeo sam da idem po manastirima, naročito u Tresije, idem sa roditeljima na liturgije. Sklonio sam se od kafane, idem samo kada moram da radim, da zaradim pare. Posle svirki više ne ostajem nigde, jer kad ostaješ na svirkama posle se obavezno pije i drogira- objasnio je on.

Kako kaže, drogu su mu prvi put ponudili kada je još bio maloletan, a situaciju u kojoj se tada našao, vešto je izbegao.

– To ide u krug, susreo sam se sa tim sa 16 godina. Došlo je i do mene, rekao sam “ne“. Pitali su me “što ne“ ja sam samo rekao da ne radim to. Ja kad bih to uradio mene bi otac ubio– priznao je pevač.

POGLEDAJTE I:

Zvezda Granda RASKINUO VERIDBU sa 18 godina starijom koleginicom, pa ZAVRŠIO U POLICIJI: „Počeli su da mi dolaze kući“

Nakon raskida veridbe ZVEZDE GRANDA, oglasila se njegova 18 godina starija verenica: „VIŠE SAM MU BILA MAJKA“

Foto: Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac