Login/Registracija

UTISCI TAKMIČARA On bi glumio u seriji „Bolji život“, ona ima pritisak zbog takmičenja, a evo kako su se oni osećali u baražu (VIDEO)

Prošle subote gledali smo veliku završnicu petog kruga takmičenja, a u četvrtfinale imalo je sreće da se plasira 12 kandidata. Razgovarali smo sa takmičarima koji su prošli dalje, a oni su iskreno pričali o svojim utiscima nakon nastupa. 

ISPRAĆAMO PETI KRUG Evo koji kandidati su se plasirali u četvrtfinale (FOTO)

Nevena Stojanović Nensi otkrila nam je da ne zna zašto nervira Jelenu Karleušu, kao i to da joj nije jasno kako od dive svaki krug dobije različite komentare. Džejla Ramović nam se poverila da stalno oseća pritisak, jer zna da se od njenih nastupa uvek puno očekuje. Katarina Jovanović priznala je da se osećala moćno na sceni, kao i da je spremna radi šoubiznisa često da menja svoj izgled. Aleksandar Radojević smatra da mu je gluma dosta pomogla kada je njegov scenski nastup u pitanju, a na pitanje koga bi glumeo u popularnoj seriji „Bolji život“, Aleksandar je imao vrlo zanimljiv odgovor. Darko Kocevski Darinos ispričao nam je da je muzički talenat nasledio najviše od svoje tetke, koja je devedesetih godina bila velika narodna zvezda u Makedoniji. 

3d51c07afb24ec8baf50db851c6dd9eb5596d25a

Jovan Pap, Ognen Zdravkovski, Nevena Stojković, Martinijan Kirilovski, Alem Kadić, Filip Pecovski i Armin Jusufović u šesti krug takmičenja plasirali su se zahvaljujući baražu, a ovi talentovani mladi ljudi u intervjuu su nam otkrili kako su se osećali dok su se u završnici emisije borili za svoj prolazak dalje, čiji komentar je na njih ostavio najjači utisak, kao i na koji način će proslaviti ovaj veliki uspeh. 

U videu pogledajte ceo intervju takmičara:Foto: D.Milošević,
Autor: M.Jeremić