Login/Registracija

„Uspavljujem ćerkicu svojom pesmom“ Martin pokazao NASLEDNICU I RAZNEŽIĆETE se kad ih vidite

Pre samo dva meseca porodica Martina Ajdarevića, ovogodišnjeg finaliste „Zvezda Granda“, postala je bogatija za još jednog člana. 

Njegova supruga Emilija Zekić je 5. avgusta na svet donela ćerkicu kojoj su ponosni roditelji dali ime Elena, a kojoj se najviše obradovao njihov četvorogodišnji sin Ivica koji ju je dočekao sa mnogo radosti, ljubavi, a malo i ljubomore.


Po prvi put za Grand Online Martin je govorio o ulozi tate i pokazao kako uživa u društvu svoje naslednice. 

– Prelep je osećaj biti roditelj i držati svoje dete u naručju, uspavljivati ga, znajući da ćeš jednoga dana od tog malenog bića stvoriti dobrog čoveka. To smo supruga i ja nekako uspeli i sa Ikom, starijim sinom za kog mogu da kažem da je za četiri godine divno i poslušno dete. Kad smo doveli Elenu iz porodilišta kući, Ika je bio malo ljubomoran, ali sad se navikao, već je počeo da čuva seku i da joj priča, na šta sam jako ponosan – kaže Martin i dodaje da je njegova naslednica i njegova slika i prilika. 

– Ja bih voleo da liči na moju ženu, ali svi kažu ‘Ista tata’. Isto kažu i za Iku (smeh), ali ajde da kažem da je i mamino dete – hvali se i kaže da ovih dana svoju mezimicu uspavljuje svojom prvom pesmom za „Grand“ koja nosi naziv „Ljubav sam hteo“. 


– Najčešće joj pevam dečije pesmice, a u poslednje vreme pevušim joj i svoju pesmu i mogu vam reći da sjajno reaguje, već je počela da se smeška, što znači da joj se sviđa -kroz osmeh kaže pevač i dodaje da je presrećan reakcijama publike na njegov prvi singl. Posebno ga raduje to što u svemu što radi ima podršku supruge Emilije.

Kaže da se trudi da i on njoj bude velika podrška u svemu, da pričuva Elenu, uspava je, ali jedno nikako ne prihvata – menjanje pelena. 


– Nisam još uvek probao da menjam pelene, ali pomažem joj šta god mogu, tj šta god da kaže (smeh). Ona je tako malena i medena da se plašim, a i supruga se svakako bolje snalazi u tome. Ali pošto je Elena juče napunila dva meseca, obećavam da ću kad malo ojača pokušati i da menjam pelene – obećao je Martin.

Inače, Martin već nekoliko godina uživa u skladnom brakuu sa Emilijom, a kao kruna njihove velike ljubavi stigli su sin Ika i ćerkica Elena. Malo ko zna da je jedan od svojih nastupa u „Zvezdama Granda“ posvetio upravo svojoj najvećoj ljubavi. 

 – Emotivno sam vezan za pesmu ‘Apsolutna ljubav’ i mislim da je jedna od najlepših ljubavnih balada. I baš mi je bilo drago kada je Mili u takmičenju rekao da je i njemu i da ju je posvetio svojoj supruzi- rekao je svojevremeno Ajdarević.

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić