Ušao u rijaliti, pa se POKAJAO: Zvezda Granda ŠOKIRANA ponašanjem učesnika: „Želeo sam što pre da izađem“

ENIS TODIC ZG 6

Proslavljeni učesnik „Zvezda Granda“, Enis Todić, doživeo je ogromnu popularnost nakon takmičenja u najgledanijem muzičkom šou, međutim on je od ranije poznat publici iz jednog drugog takmičenja tokom koga je takođe pokupio velike simpatije publike.

Međutim, manje je poznato da je ovaj pevač kraći period proveo u jednom rijalitiju, ali to iskustvo mu se uopšte nije dopalo.

– Pristao sam tada i potrudio sam se da ne radim ništa što će biti interesantno publici i da bih što pre izašao. Nisam se preterano ni snašao i nikada se više ne bih vratio tamo- iskren je Todić koji nema mnogo lepih reči za ovaj popularni televizijski format.

– Iskreno, drago mi je što nikakvu glupost nisam napravio, ja sam inače ćutljiv i nisam za te stvari. Znate kakvi su ljudi tamo i ne bih to da komentarišem- smatra Enis.

enis todic nastup

Za razliku od njegovih kolega i koleginica sa estrade koji na sve načine pokušavaju da dospeju u žižu interesovanja, on bira drugačiji put.

Ja ću nastaviti da radim na svojim pesmama i da se svojim glasom probijem na scenu– jasan je pevač.

enis ceca

Iako se takmičenje završilo mentorka Ceca i dalje ima važnu ulogu kada je u pitanju karijera Enisa Todića.

U principu se najviše sa suprugom konsultujem oko pesama, mada sa roditeljima. Zajedno donosimo odluke. Čak i kada se meni svidi neka pesma na prvo slušanje, volim da čujem šta oni misle. E onda kada se sa njima dogovorim i ako imam neki izbor ili dilemu pošaljem Ceci da vidim šta ona kaže. Sa njom se čujem s vremena na vreme, šta god da je uvek je tu za mene ispričao je za Grand.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Čumić