Login/Registracija

UROTILI SE PROTV JK: „Ova pesma je pravljena za loše pevače“ poručio Bosanac, a Popović je OPEVAO

U ovom duelu na sceni su se našli Anastasija Dabanović (24) iz Podgorice i Mite Stoilkov (25) iz Skoplja.

Milijeva takmičarka predstavila nam se pesmama „Muškarac koji mrzi žene“ i „Ja bih te sanjala“, dok je Mite, iz tima Viki , odabrao numere „Ajde sonce zajde“ i „Ugasi me“.

Žiri je glasao 6:2 u korist Vikijevog takmičara.

-Pesma Jelene Karleuše mi jedino ne smetaju dok ih ona peva i koji god kandidat da peva njene pesme ja ne mogu ništa da razumem– rekla je Snežana Đurišić Anastasiji.

Marija je Miteu rekla kako lepo peva, ali da nema žara i da poradi na tome za sledeći krug. 

Dragana Stojkovića Bosanca je tokom svog izlaganja „pecnuo“ Karleušu čiju je numeru takmičarka izvodila – Ja ne znam ko je ovo Jeleni pravio, ali ovo je pesma pravljena za loše pevače – s osmehom je rekao Boske i pevajući ta-ra-ra objasnio da u njenoj numeri fale trileri, na šta mu je odgovorila da ih nema jer im tu nije mesto, ali ima mu*a.

Tu se uključio i Popović i piskavim glasom opevao je stihovima – Jelena Karleuša, ti pričaj sad o tvojoj pesmi, tvoja pesma je pravo čudo, al’ za mene ipak mu*o, ehej- što je zasmejao žiri.

Jelena je objasnila kako je ta pesma svetska i da prateće vokale pevaju naši najbolji vokali, a da je Bosanac hejter koji ne može da oseti tu vrstu muzike.

Foto: Z. K. Munja / D. Milošević,
Autor: S. Čumić