Login/Registracija

Uroš Živković PROKOMENTARISAO ponašanje Darka Lazića: „VIDEO SAM GA TO VEČE, svako sebi kroji sudbinu“

Pre dva dana, Darko Lazić je priveden usled prekoračenja brzine u alkoholisanom  stanju i pod dejstvom narkotika, nakon čega mu je određena novčana kazna i oduzimanje vozačke dozvole.


Ovaj nemili događaj usledio je pri povratku sa rođendana prijatelja, na kome je bio i pevač Uroš Živković koji ga je te večeri video.

– Jako mi je krivo zbog Darka, mi smo se videli to veče, ali ja sam bio jako kratko video sam ga i otišao, ne znam šta se posle dešavalo– rekao je Uroš.


Iako se nedavno pisalo kako su njih dvojica imali fizički sukob, Živković je te navode demantovao i istakao da mu je žao zbog situacije u kojoj se našao.

– Baš mi je krivo zbog njega, ali svako sam kroji sudbinu. On je odrastao čovek ima i decu i najbolje zna šta treba da radi. Ja mu želim sve najbolje i da izađe iz ovoga što jači i da se opameti– iskren je bio pevač.


Urošu je bezbednost na pravom mestu i kada je vožnj au pitanju nikada ne rizikuje, što savetuje i drugima.

– Ja ne vozim auto kada popijem. Imam svog vozača koji me vozi na nastupe, a kada izađem, hvala Bogu postoji safe driver, bolje je to da platite nego da sutra plaćate neke kazne ili završavate u policiji. Ja volim i da izađem i da popijem, ali mi je najbitnija bezbednost i sutra može da se desi da niste krivi u saobraćaju, ali ako ste popili automatski ste vi krivi. Sve što može da se plati ako će da vam sačuva život, nije skupo– objasnio je on.

BONUS VIDEO

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić