Login/Registracija

Uroš Živković OTKRIO ŠTA ZAISTA MISLI O Darku Laziću, pa se dotakao NAVODNE TUČE IZMEĐU NJIH

Kao i u životu, tako i na estradi, prijateljstva i neprijateljstva su normalna stvar, ali odnosi poznatih ličnostis u uvek pod budnim očima javnosti i o svakom sukobu se komantariše i zauzimaju se strane.


Navodni sukob između Darka Lazića i Uroša Živkovića, dogodio se na proslavi punoletsva ćerke Srećka Krečara kada je prema pisanju medija došlo do tuče između kolega, a Živković je sada otkrio kakvo je njegovo mišljenje o kolegi.


– Darko i ja smo uvek bili u dobrim odnosima, on je dečko koga jako pošujem i dečko koji mi je bio uzor pevački, jer se mlad pojavio u Zvezdama Granda, moji roditelji su glasali za njega. On me je podržao na samom početku i pevao sam neka njegova privatna slavlja – rekao je Uroš za Telegraf Jetset.

– O tom dečku mislim sve najbolje. U meni ima prijatelja, može da me pozove kad god hoće. Da postoji neki pravi skandal i da sam se sa nekim stvarno potukao, mnogo bi to burnije odjeknulo – tvrdi pevač.


Uroš i Tamara Milutinović nedavno su objavili duetsku pesmu „Nije realno“, koja preti da postane ozbiljan hit, što je ovom tandemu dalo vetar u leđa da nastave sa ovom saradnjom

– Presrećna sam i dokaz nam je što je publika znala pesmu posle pet dana od samog izlaska. Zvezde su naše! Imamo neke zajedničke projekte, koji će biti vrlo uskoro. To je Uroševa ideja i jedva čekam da se sprovede u delo, mada to će biti verovatno krajem leta. To je jedna stara dobra pesma koju mi inače volimo privatno da izvodimo i penjemo se na garnišnuk– zaintrigirala je Tamara.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja / Instagram,
Autor: S. Čumić