Login/Registracija

UPOZNALI SMO SE U POTKROVLJU Voja progovorio o prijateljstvu sa Sanjom Kužet, pa otkrio čime ga je lepa voditeljka kupila

Omiljeni voditeljski par koji vas iz subote u subotu uveseljava i drži zakovanima za male ekrane Voja Nedeljković i Sanja Kužet ovog popodneva bili su gosti u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ i tom prilikom otkrili neke pojedinosti iz svog života koje publika do sada nije imala prilike da čuje.

Tako je šarmantini voditelj tokom razgovora sa Vesnom i Sinišom ispričao kako su se on i Sanja upoznali.

Upoznali smo se preko Fejsbuka nekoliko meseci pre nego smo počeli da radimo. Sanja je meni poslala zahtev. Prihvatio sam je jer mi je bila drago lice sa televizije“Pink“. Zvanično smo se upoznali kod Munje (prim.aut fotograf Zoran Kuzmanović Munja) u potkrovlju – prisetio se Voja.

Sve je zanimalo kako je došlo do toga da se upoznaju baš u potkrovlju, pa je simpatični voditelj nastavio da prepričava poznanstvo sa Sanjom Kužet.

Naš dragi prijatelj Munja ima filmski atelje u potkrovlju na Zvezdari i rekli su nam da ćemo sarađivati u Grandu i raditi zajedno. U tom trenutku sam mislio da je skrivena kamera, ali nije bila. Munja nas je zaista slikao tada – ispričao je Nedeljković.

Na voditeljsko pitanje da li su odmah kliknuli, Voja se našalio i kroz osmeh prepričao prvi susret sa lepom koleginicom.

Pa, nismo odmah, kliknuli smo negde tamo oko pola četiri (smeh). Nakon što smo se upoznali počeli smo stvarno da se družimo. U roku od mesec dana smo već imali jednu lepu, ljudsku priču o životu. Ja sam njoj pričao o svom životu, a ona meni o njenom. Posebno kod Sanje cenim to što je veoma iskrena i direktna. Time me je zaista kupila – objasnio je Voja.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk