Login/Registracija

UKRALA ŠOU: Ljuba Perućica ekranizovao 11 pesama, a REAKCIJA njegove žene nasmejaće vas do SUZA (VIDEO)

Dok većina njegovih kolega strpljivo čeka da se pandemija stiša, Ljuba Perućica usudio se da tokom korone ekranizuje čak 11 pesama. Kaže da je spreman na rizik i siguran da će miksom bržih pesama i balada bar jedna od numera pronaći svakog od nas.

Ekipa portala Grand Online prisustvovala je snimanju koje se odvijalo na jednom vojvođanskom salašu, i nismo mogli a da ne primetimo da je atmosfera i više nego odlična. 


– Snimamo spotove za lepe pesme koje mi lično volimo, pesme koje su za dušu i za uživanje, kao što ćemo i mi danas da uživamo dok budemo snimali – rekao je na početku seta za koji je okupio svoj tim saradnika i pre svega prijatelja. Upravo oni zaslužni su što je energija odlična,a kompletna ekipa dobro raspoložena.   

– To su ljudi koje lično volim i sa kojim stalno sarađujem, sa kojima imam fantastičnu energiju, to su moji prijatelji i kolege – s osmehom ističe. Među njima bila je i pevačeva supruga Katarina Kolozeus koja je imala posebnu ulogu na setu – ulogu šminkera. 

Pred našim kamerama je bila i više nego raspoložena, a budnom oku našeg fotografa Munje nije moglo da promakne i njeno sređivanje. A kako važi za pravu lepotica, pomislili smo da će se možda naći u spotu bar kao prateći vokal, ali se ovakvom njenom odgovoru opšte nismo nadali. 


– Ne, samo volim da sam lepa. Baš bi bilo lepo da znam da pevam, ali nemam sluha, gluva sam k’o top. Nemam ni sluha, ni ritma, a volim i da igram i da pevam -iskrena je Katarina čiji odgovor možete da poslušate u videu u kom vam prenosimo i delić atmosfere.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić