Login/Registracija

UDAJE SE MARIJA GRUEVSKA: Zvezda Granda otkrila detalje glamurozne TRODNEVNE SVADBE!

Najekstravagantnija takmičarka koja se ikada pojavila u “Zvezdama Granda“ Marija Gruevska pre nekoliko meseci ozvaničila je veridbom dugogodišnju vezu sa Sinišom Stojanoskim.

I dok su za tu priliku budući mladenci okupili samo najuže članove porodice i najbliže prijatelje, svadba koja je zakazana za avgust mesec bića sušta suprotnost.


– Svadba će biti sredinom avgusta na otvorenom kod jednog manastira u blizini Bitolje. Siniša i ja očekujemo oko 600 zvanica a proslava će trajati tri dana i nadam se da će sve biti najsvadbenije moguće– ponosno kaže Marija koja će se potruditi da ova tri dana ostanu u najlepšem sećanju svima koju budu došli.

Pred prijatelja i rodbine, nekadašja finalistkinja pozivnice je uručila i na adrese njenih kolega iz takmičenja “Zvezde Granda“ a sa kojima tokom meseci učešća delila najlepše trenutke.

– Pozvala sam sve one sa kojima sam se ja takmičila i još desetak njih sa strane koji su moji veliki prijatelji a takođe su bili u “Zvezdama Granda“. Nadam se da će se i oni latiti mikrofona pored glavnog benda koji je zadužen za veselje a to je Molika junior, takođe moji veliki drugari- dodala je Gruevska.

S obzirom da je tokom učešća u pomentuom šou programu navikla publiku na nesvakidašnje modne kombinacije, ni za svoj najlepši dan neće odstupiti od toga.

– Što se tiče venčanica i haljina ne bih da otkrivam, videćete sve kada budete došli- zaintrigirala nas je pevačica.

Buduća mlada obećala je provod za pamćenje svima koji budu upriličili ovo slavlje tokom tri dana, pa najavila i četvrti kao opciju za one najhrabrije.

– Nećemo ograničavati ljude sa ta tri dana (smeh). Ako bude neumornih, veselje nastavljamo i u ponedeljak. Ma dokle god se izdrži! Ne udajem se ja svaki dan– zaključila je pevačica.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac