Login/Registracija

​U korak sa svetom: Sandra, Marina i Savo u neviđenoj akciji (FOTO)

Učesnici ovogodišnje sezone najgledanijeg muzičkog šoua Sandra Rešić, Marina Stefanović i Savo Perović doneli su američki trend u Srbiju i pokazali da i zvezde Granda definitivno idu u korak sa svetom. Naime, mladi pevači „Grand produkcije“ postali su promoteri planetarno popularnog vežbanja Kangoo jump-a, koji inače redovno vežba i Kim Kardašijan. Kako je došlo do saradnje i zašto su baš zvezde „Granda“ zaštitna lica ovog treninga otkrio nam je upravo glavni „krivac“ Savo Perović.

„Sve se desilo slučajno. Čuli smo za ovu vrstu treninga, za koji znamo da je u Americi veliki hit i da mnoge čak poznate face treniraju u tome, a potom smo dobili poziv od Kangoo tima i dogovorili se da odradimo promotivne fotografije da budemo zaštitno lica ove sezone“, započinje priču Savo i otkriva kako je nagovorio koleginice Sandru i Marinu da vežbaju zajedno sa njim.

“Sandra i Marina su bile pozvane od strane mene (smeh). Otišle su na prvi trening i oduševila su se jer to je ono što im treba”, kaže Perović. Na pitanje kakav je osećaj trenirati sport koji je hit u svetu kaže: “Premoćan, osećate se visoko, bitno, puni ste samopouzdanja i volje za treningom, a s druge strane treninzi uopšte nisu naivni. Savršeno zatežu figuru i pojačavaju kondiciju, zato bih svakome ovo preporučio”.

Inače ova popularna trojka sjajno se zabavila na treningu, a kako smo saznali bilo je i raznih “nezgoda”, na šta je Sava rekao: “Mi smo se savršeno družili na snimanju fotografija. Cela ekipa je bila dobra, a nas troje smo se odlično snašli. Bilo je i anegdota, na primer Sandra je u jednom momentu pala jer je skala kao luda (smeh), a potom smo i Marina i ja popadali, ali od smeha”.

Sandra Rešić i Marina Stefanović u akciji

Od Sava smo navikli da nas uvek iznenađuje, te je pored originalnih nastupa u “Zvezdama Granda” često imao i veoma zanimljive performanse (podsetite se OVDE).
“Ja sam neko ko uvek ide ispred vremena i neko ko se ne folira. Gledam svoj pravac i ostvarujem svoje prohteve”, kaže Savo kog očekuju velike pripreme kako bi na najbolji način promovisao prvi singl, koji će uskoro izdati za Grand. “Kao I uvek od mene očekujte neočekivano”, najavio je Savo.

Tekst: I.A. Foto: Uroš Terzija