Login/Registracija

U ČIJEM TIMU JE POBEDNIK? Mentorke Jelena i Marija imaju najviše kandidata u finalu, a evo koliko broje ostali (FOTO)

Takmičari se ove sezone bore za titulu zvezda Granda 2018/’19, a mentori da pobednik bude iz njihovog tima. Posle prvog kruga neki mentori su u svom timu imali i po 30 kandidata, a onda se taj broj smanjivao kako je takmičenje odmicalo dalje. Produkcijski žiri je još u četvrtom kolu ostao bez ijednog predstavnika jer je na početku sezone birao najčešće one pevače koji su dobijali panik taster.

Do samog finala najviše takmičara dovele su mentorke Jelena Karleuša i Marija Šerifović – svaka po četvoro. Pop zvezda je uspela da zajedno sa svojim saradnicama Ivanom Peters i Mirom Škorić za finale spremi Milicu Čikarić, Katarinu Jovanović, Filipa Pecovskog i Martinijana Kirilovskog. Jelenin borbeni duh i vatreno navijanje pomogli su da od njih izvuče maksimum i da ima svoje adute za 20. jun. 

KAKVO IZNENAĐENJE Arminu se na sceni pridružili takmičari iz grupe, a kada je Jelena zaigrala sa svojom učenicom zavladala je TOTALNA EUFORIJA (FOTO)

……

I Marija Šerifović uspela je četiri takmičara da dovede do finala, a nekima od njih je to obećala još na početku sezone. Oni su Ahmed Orahovčić, Ognen Zdravkovski, Armin Jusufović i Džejla Ramović. Jedna od najboljih pevačica sa njima je najviše radila na izboru pesama i interpretaciji, a često im je na časovima priređivala iznenađenja i vodila ih u provod. Vežbanje i spremanje za takmičenje preraslo je u blisko prijateljstvo, a Marija svim srcem navija za njih u velikom finalu. 

Svi ostali mentori Viki Miljković, Ana Bekuta, Đorđe David i Dragan Stojković u finalu „Zvezda Granda“ imaće po dva kandidata.  Viki Miljković je ove sezone radila na pripremi kandidata sa svojim suprugom Tašketom, a u njenom timu su predstavnici narodne muzike: Stefan Petrović Kosmajac i Benjamin Kličić koji je poznatiji kao naslednik Nedeljka Bajića Baje. Na njenim mentorskim časovima dešavalo se da se sprema roštilj, kuva kotlić ali i igra fudbal što se izgleda isplatilo. Timski duh biće prisutan u samoj završnici takmičenja bez obzira na samo dva predstavnika. 

……

I Ana Bekuta može da se pohvali sa dve kandidatkinje koji će „braniti“ njen tim u finalu, a to su Nevena Stojković i Nevena Nensi Stojanović. Mentorka je sa njima radila kako na pevanju u muzičkom studiju koleginice Hani tako i na scenskom nastupu za koji je anagažovala ceo tim: šminkere, frizere, stiliste i koreografe. Iako je verovala da će više takmičara iz njenog tima doći do finala, Ana je sigurno zadovoljna što ima ove dve fantastične pevačice.

……

Od početnih šest kandidata koje je preuzeo da producira Dragan Stojković Bosanac je u finalu ostao sa dvojicom. Oni su jedni od najbolji pevača narodne muzike: Sanel Smolo i Alem Kadić. Doktor za muziku odlično je procenio koga treba da primi u svoj tim, a uz vežbanje i muzičke finese uspeo je da napravi dva maestralna pevača. Popularni harmonikaš, kompozitor i producent sam je radio sa svojim takmičarima bez saradnika, a najviše pažnje poklanjao je pevanju. 

I popularni roker Đorđe David uspeo je da ostavari svoju misiju i da ima predstavnike svog tima u finalu. Oni su Milica Atanacković i Darko Kocevski Darinos koga smatraju naslednikom Šabana Bajramovića. Pošto se bavi i glumačkim poslom Đorđe je znao kako da im pomogne da se oslobode treme ali i da imaju što bolji scenski nastup. Važi za nekog ko teži vojničkoj disciplini, ali je isto tako posvećen svom mentorskom zadatku do te mere da je putovao u gradove iz kojih su kandidati kako bi i tamo radio sa njima. 


……


Pod ovim rednim brojevima nastupaju finalisti 20. juna, a evo kako da glasate za njih (VIDEO)

U čijem timu se krije pobednik „Zvezda Granda“ saznaćemo u četvrtak 20. juna kad će od ovih 16 finalista biti izabran najbolji.

Foto: Z.K.Munja ,
Autor: A.Bakić