„Tužan sam zbog cele situacije“: Sanel Smolo se javio iz Kaknja, otvorio dušu i zapevao Šabanov hit (VIDEO)

Posle velike popularnosti koju mu je donelo finale „Zvezda Granda“ prošle sezone, Sanel Smolo se potpuno povukao sa scene. Najbolji pevač narodne muzike u toj sezoni kome je i Dragan Stojković Bosanac odao priznanje za vanserijski talenat, vreme provodi sa porodicom u rodnom Kaknju. Novu pesmu više ne najavljuje i zato smo odlučili da ga pozovemo i da vidimo da li planira da nastavi svoju muzičku karijeru. 

98ccd1c9327590a64dcab10471997ede7faca5ac

Zašto publika toliko dugo čeka tvoju prvu pesmu koju ćeš izdati za „Grand produkciju“?

– Pesma i spot su snimljeni još u martu. Čekamo da se situacija smiri i da dođem u Beograd. Naziv pesme za sad neka ostane tajna, a muziku i tekst je radio Geronimo. 

Da li si u pregovorima i za druge pesme koje ćeš snimiti? Kako vidiš dalje svoju muzičku karijeru?

– Naravno. Imam spremnu još jednu pesmu koju je radio Dragan Stojković Bosanac, samo čekam da uđem u studio. Što se tiče karijere imam dosta planova i nadam se uskoro realizaciji. 

48affb4205ae0683c759e47aa18291884207dbe9

Svi pamte tvoj nastup u finalu „Zvezda Granda“ kad si na scenu izašao sa Bosancem. Da li ste i sad u kontaktu? Ko te sad savetuje i usmerava muzički put?

– Da u kontaktu smo. Čujemo se s vremena na vreme. Imam svoj tim koji je uz mene od početka, savetuju me, pomažu i rado ih slušam. Tu je i naš dragi Bosanac koji mi uvek daje neki dobar savet.

Kako si proveo vreme u izolaciji? Šta si radio?

– Vreme sam proveo sa porodicom. Živim u privatnoj kući pa se ukazala prilika za prolećne radove. Malo fudbala i košarke sa sinovima i poneki film sa suprugom.

c11f9cfbb144875dae57bdff588c8ce71adb4d0b

Slavio je treće mesto u finalu „Zvezda Granda“, a danas Sanel Smolo proslavlja OVO sa porodicom u KARANTINU (FOTO)

Mnogi pevači se žale na finansijsku krizu. Otkazani su nastupi i koncerti zbog korona virusa. Kako ti sve ovo proživljavaš?

– Situacija je ista kao i kod ostalih mogu reći. Naravno da smo žalosni zbog ove situacije i nadamo se da će biti bolje u skorije vreme. 

Sanel Smolo poslao je pozdrave svima iz Kaknja i obećao da će uskoro premijerno predstaviti svoju prvu pesmu.

Do tada uživajte u njegovom maestralnom izvođenju hita Šabana Šaulića: 

……

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A. Bakić