Login/Registracija

„Tri puta Bog pomaže“ Nenad Osmanović uskoro će često putovati u Ameriku, ovo su razlozi

Zvezda Granda Nenad Osmanović uskoro kreće na svoju prvu američku turneju gde ga očekuju solistički koncerti tokom juna širom Sjedinjenih država, od kojih je prvi već ovog petka u Njujorku. Pevač je već vizirao pasoš, a boravak „preko bare“ iskoristiće i da snimi spotove za dve nove pesme koje će promovisati krajem leta, po povratku u Srbiju.

Jednu od pesama je radio Vlada Stojković a drugu Endži Mavrić, čovek koji stoji iza mnogih hitova i čije ime kao autora je predznak za veliki uspeh.

Nakon prvog dela turneje, Nenad Osmanović će se vratiti u Ameriku gde ga u septembru očekuju četiri velika koncerta u Čikagu, Detroitu, Sent Luisu i Feniksu.

Nenad će na sceni će biti sa kolegama iz „Zvezda Granda“, Isakom Šabanovićem, Sandrom Mladenović i Aleksandrom Simićem sa kojim je kao „Duo Grand“ bio finalista na izboru predstavnika Srbije za Pesmu Evrovizije.

I kao što kaže izreka da „tri puta Bog pomaže“ tako će Nenad otići i treći put u svega nekoliko meseci preko okeana, jer krajem decembra sa kolegama iz „Zvezda Granda“ ima dogovorene nastupe za doček Nove 2024. godine.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić/J.Jović