Login/Registracija

Topalko otkrio detalje HELENINOG BRAKA: “Stalno je kod nas, a zetu ne znam kakvi su planovi“ (VIDEO)

Kako zbog pandemije korona virusa pripadnici estrade nisu nigde pevali za doček 2021. godine, ova najluđa noć biće mnogo drugačija, čemu u prilog idu popunjena mesta klubova, hotela ali i trgova širom zemlje.

Popularna zvezda “Granda“ Milan Topalović Topalko raduje se što će 31. biti na bini sa mikrofonom, dok već za reprizu ima drugačiji plan.

– Za doček ću biti na trgu u Boru, a prvog kod kuće sa prijateljima i gledaću šta ima od novogodišnjih programa, šta ima lepo, gde sam ja učestvovao. To na prvom mestu (smeh)- kaže Topalko za Grand.Online.

Iako je tokom takmičenja važio za jednog od starijih učesnika, to ga nije omelo da izgradi zavidnu karijeru i snimi mnogo hitova, pa se shodno tome šuškalo da je zaradio dovoljno novca da više ne mora da radi.

Pevač ove tvrdnje osporava i kaže da su retki oni koji mogu da se pohavle takvim dostignućem.

– Koliko jedan pevač mora da snimi hitova da bi rekao da više ne mora da snima? Ja moram da snimam, koliko mogu da odvojim novca da uložim u karijeru. Snimaću sigurno i nadam se da će publika to slušati i voleti- poručuje pevač za naš portal.

Osim poslovnog, Topalko se nalazio u žiži interesovanja i zbog dešavanja u privatnom životu, a 2021.godinu definitvno mu je obeležila udaje ćerke Helene.


I dok mnogi očevi u tim situacijama ne mogu da se pomire sa činjenicom da mezimica napušta porodično gnezdo, Toplako je zahvalan i kaže da Helena kao da nije ni otišla od kuće.

– Svaki dan je sa nama, nije se ni odvojila (smeh). Baš smo sinoć bili svi zajedno, i danas će doći opet kad ja završim sa snimanjima. Hvala Bogu da živimo blizu pa ne osećam tu teškoću da je otišla daleko, da ne mogu da ih viđam često. Kažem u množini jer zeta volim koliko i ćerku- iskreno kaže Topalko i dodaje da se nada da će za Božićne praznike takođe uspeti da ih okupi na ručku.

– Bog će dati to, ali pošto zet živi i ovde i u Australiji, ne znam gde će biti i kakvi su mu planovi. Ali ako bude ovde, bićemo svi zajedno– rekao je pevač za Grand.Online.

POGLEDAJTE I:

Topalko otkrio detalje iz braka koje niko nije znao: „Jedno kod drugog dolazimo u goste“

„NE DAJ BOŽE DA TRAŽIM PARE OD ĆERKE“ Topalko priznao da je smotan za posao

BONUS VIDEO

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac