Login/Registracija

„To što si uradio je da ti SLOMIM PALAC DA NE MOŽEŠ DA HODAŠ“, Đorđe besan na takmičara

Stefan Tomić večeras je ukrstio glas sa Aleksandrom Dabić u još jednom duelu.

Stefan se predstavio pesmama „Dušo moja“ i „Jako, jako slabo ti srce zavodiš“, dok je Aleksandra odučila da iznenadi numerom „In corpore sano“ i „Da ti nisam bila dovoljna“.

Žiri je odlučio da Tomoć zaslužuje maksimalnih šest glasova, dok je Dabićka dobila pet.

– Ovo je baš očigledno, dečko je bio stvarno dobar i pevao je tačno. Da ne pomisli da joj nisam dala glas zbog uvoda u prvu pesmu, pohvalila bih tvoju kontrolu i želju da se šou nastavi, ti nisi prestajala da pevaš iako si čula da je falš ko kuća. U drugoj pesmi mi je falila tvoja snaga, i ovo nisi bila ti, ali si odlična kandidatkinja samo večeras ste pregoreli u želji da nešto bude drugačije– rekla je Marija.

Mili se obratio mentorima i Đorđu poručio da izađe iz okvira, jer je pevao previše starih pesama po njegovom mišljenju što utiče na energiju, dok je za Aleksandru rekao kako joj je dao glas da mu Viki ne bi popila mozak, a inače se slaže sa Marijom.

– Stefane, meni je dovoljna tvoja energija kada se pojaviš nan sceni i po automatizmu bih ti dala glas. Aleksandra, znam kakav si ti pevač, svakom pevaču se desi dan kada i ne čuje dobro, svi smo mi to prošli i imaš ogroman glas od mene za stare i buduće dane- objasnila je Ceca.

Bosanac je poručio Stefanu kako ima svoj identitet pevački i da mu zato i Čola zvuči kao Kemal, a Dabićki je rekao kako je uspela da se izbori i bila na kraju odlična i da je zato nagradio.

– Ja sam uvek borac za pravdu, ali moram biti realna i mojim kolegama dugujem veliko hvala za večeras za glasova. Ja sam se preznojila, a ovog puta bih se složila i sa Bosancem i sa Marijom– istakla je Viki.

– To što si uradio u prvoj pesmi to je da uvatim da ti slomim palac na nozi da do sledećeg kruga ne možeš da hodaš, ali ono što reče Ceca ti kada izađeš zna se ko si i šta pevaš iobećavamo Miliju da ćemo pevati stare pesme koje zaslužuju da se pevaju– poručio je Đorđe.

Foto: Z. K. Munja / E. Srdić / L. Cvetković,
Autor: S. Čumić