To je zvezda! Ceca ispunila najveću želju svom fanu, oči mu zasuzile: „Divetina za sva vremena“ (VIDEO)

unnamed 27

Ceca Ražnatović je još jednom sinoć dokazala koliko voli svoje fanove, a pevačicin snimak nakon koncerta u Šapcu je za kratko vreme postao viralan na mrežama.
Ceca je naime sinoć u „Parizu na Savi“ održala spektakl za pamćenje, a snimci sa koncerta uveliko kruže po mrežama.

IMG 0568 1


Ceca od samog početka svoje karijere ima poseban odnos sa fanovima, što je dokazala još jednom. Jedan mladić, koji obožava Svetlanu, je dan pred koncert napisao na društvenoj mreži „X“ da mu je velika želja da upozna pevačicu i fotografiše se sa njom, a Ražnatovićeva mu je tu želju i ispunila.

cecaaa

-Ceco, sutra prvi put dolazim na tvoj koncert. Emocije su mi pomešane, od sreće do tuge. Prvi put ću videti svog idola. Imam jednu malu molbu za tebe. Da li je ikako moguće da se fotografišem sa tobom sutra na koncertu u Šapcu? Ljubim te i volim, Ceki – poručio joj je fan, a ovaj tvit je stigao do Cece, nakon čega mu je želja i ispunjena.

Njihov susret je protekao emotivno, a mladić nije moga da obuda suze radosnice jer mu se ispunila najveća želja.

-Ispunila mi se želja. Hvala svima, a najviše hvala njoj. Srce mi je puno radosti. Divetina za sva vremena! Svetlana Ceca Ražnatović – poručio je mladić.

BONUS VIDEO: Ceca koncert Šabac – Zaboravi

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: F.Pavlović/Grand/Twiter,
Autor: A.Dačić