Login/Registracija

TI SI ZA MENE OKTKROVENJE! Lukas zadivljen kadidatom koji peva kao Muharem Serbezovski (FOTO)

Ahmed Orahovčić iz Donjeg Vakufa učestvovao je u duelu u drugom krugu „Zvezda Granda“ sa Bojanom Davidovićem iz Bora. Prvi se predstavio pesmama „Gitaro sviraj dok ne svane“ i „Oprosti mojoj mladosti“, dok je drugi izabrao numere „Radim na bol“ i „Volim osmeh tvoj“. Posle fantastičnog nastupa Ahmed je nagrađen sa sedam glasova i direktno se plasirao u treći krug, dok je Bojan dobio šest tastera „da“. 

„Bojane sve pohvale bez obzira što si dobio šest glasova nadmašio si sebe večeras“, rekao je Popović, a Jelena je dodala kako je po njoj on nadmašio i prvog kandidata i čestitala mu na emotivnom izvođenju. 

„Davidoviću dobar si pevač ali nisam razumela tekstove u pesmama. Bio si nerazumljiv“, rekla je Bekuta i dodala: „Momka broj jedan sam razumela sve i to je osnovni razlog zašto nisam glasala.“

„Bojane bio si jezivo dobar. Ovaj par je najteži koji se takmičio ove sezone. Ahmede ti u pi*ku materinu dobro pevaš. Svim takmičarima da bude jasno da se ovako peva Muharem Serbezovski kad nisi Muharem“, rekao je Lukas. 

„Kad je takav slučaj. Sebi sam piće nasuo pa živeli i dugo nam pevali“, rekao je Bosanac. Tajanstvenom se više dopao drugi kandidat i poručio mu je da je „prvog kandidata pojeo za doručak“. 

„Prvi kandidat je hirurški precizno pevao. Neverovatno“, rekla je Marija, a Bojanu poručila da je bio jako dobar. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A.Bakić