Login/Registracija

„Ti si umro na sceni“ Takmičar se PRESTRAVIO, pa izgubio kontrolu, Ceca mu ponudila rešenje

Premijerno na scenu „Zvezda Granda“ ove subote izašao je dvadesetogodišnji mladić iz Sarajeva Nermin Čović, a za vreme nastupa iz sobe emocija podršku su mu pružali drugari.

Prvu pesmu koju je takmičar zapevao bila je „Da me je ona volela„, međutim nakon prve pesme nije bilo glasova iako su ga članovi žirija sve vreme pomno slušali.

Iako je Nermin dao sve od sebe da na žiri ostavi što bolji utisak, situacija sa glasovima nije se promenila ni tokom izvođenja druge pesme „Lepa do bola„, a dok je kandidat pevao njegovi prijatelji su se od treme preznojavali u bekstejdžu dok se žiri vidno dosađivao.

Trema i neiskustvo su učinili svoje, pa je kandidat tokom izvođenja druge numere ostao bez ijednog glasa, a za dlaku je izbegao PANIK TASTER.

Prva pesma je bila korektna, ali čim si počeo da pevaš drugu pesmu Marija se spremala da ti da panik taster i ja sam video da je to, to. Jedino Đoletov panik ne priznajem jer je čekao da se završi pesma, pa je tek onda reagovao – objasnio je Sale Popović, a na njegove reči nadovezala se i Ceca:

Vidim da se uplašio i da ima veliku tremu. Nisam ti dala panik jer sam videla da imaš tremu, ti si umro kad si video panik tastere i unervozio si se, uopšte nisi kontrolisao glas. Vežbaj, pa se vrati sledeće godine.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk