Login/Registracija

„Ti si najbolja riba u ovom takmičenju!“: Karleuša je pohvalila, a Saška htela da uzvrati poljupcem (FOTO)

Dušica Tričković učestvovala je u duelu u trećem krugu „Zvezda Granda“ sa Aleksandrom Saškom Hajder. Obe takmičarke imale su elegnatne zlatne haljine u kojima su blistale na sceni i odmah izmamile aplauze. Prva se predstavila pesmama „Anatema“ i „Konobarice“, dok je druga izabrala numere „Poljubi me“ i „Ja nisam prva ni poslednja“. Žiri je pomno pratio njihov nastup i nagradio Dušicu sa šest, a Aleksandru sa sedam glasova.

„Dušice, apsolutno podržavam odabir malo drugačijeg repertoara i računaj na moju podršku u baražu. Aleksandra, prva pesma je bila dobra, a druga mi se uopšte nije svideo izbor“, rekla je Marija. Na pitanje Saše Popovića kojoj takmičarki bi dali prednost, većina se složila da je to Saška. 

„Dušice, izgledaš odlično večeras. Tačnije izgledaš kao planetarijum sa tim sijalicama ali to je to. I Saška izgleda svetska“, rekao je Aca Lukas. Jelena je pitala kako je Dušica došla na ideju da se obmota sijalicama, a onda je posavetlova da sve kerefeke da bi skrenula dolaze u obzir ali da smisli nešto originalnije.

„Saška, ti si najbolja riba u ovom takmičenju. Prelepa si i prezgodna. Izgledaš kao da si Šveđanka“, rekla je Jelena. Sašla je rekla „Sad bih vas poljubila!“, a članica žirija je uzvratila „neka bude kao da jesi“.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A.Bakić