Login/Registracija

„TI SI MENI TOLIKO SLADAK“ JK nahvalila Benjamina, Bosanac slavio prolazak svog kandidata (FOTO)

U ovom duelu snage su odmerili Benjamin Kličić, takmičar iz grupe Viki Miljković i Alem Kadić, Bosančev kandidat. Prvi je otpevao pesme „Zapisano je u vremenu“ Nedeljka Bajića Baje i „Rekli su mi da si plakala“ Radeta Lackovića, dok se drugi predstavio numerama „Romanija“ Halida Bešlića i „Volim te „Harisa Džinovića. Glasom Marije Šerifović odlučeno je da Alem ide direktno u polufinale.

Bosanac je oduševljeno skočio da čestita svom kandidatu, a kompozitor je čak i zapevao od sreće u jednom momentu. „Tako se peva u Bosni“, izgovorio je Dragan svoju čuvenu rečenicu.

„Mom srcu i duši više prija Alemovo pevanje i da je bilo preglasavanja mislim da bi opet Alem otišao u polufinale. Benjamine, ti napreduješ iz kruga u krug i to je za svaku pohvalu“, objasmila je Marija svoj glas. Svi su se složili da bi u preglasavanju dali glas Bosančevom kandidatu, ali Jelena je ipak imala malo drugačije mišljenje od svojih kolega.

„Jeste Alem bio bolji večeras, ali meni je Benjamin toliko sladak da ja nemam reči. Benjamine, ti imaš neku zvezdu iznad glave i ja zaista mislim da ćeš biti zvezda“, bila je iskrena Jelena.

Bosanac je i dalje likovao zbog prolaska njegovog kandidata u dalje takmičenje, a Viki je pohvalila svog takmičara i prokomentarisala da je Benjaminov nastup ipak bio kompletniji, obzirom da je na sceni pored sebe imao i igračice.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: M.Jeremić